A fővárosi kényelemhez szokott turistaként számos meglepetés ért minket, amikor az ország keleti felében nyaraltunk. Mert ahogy láttuk, iszonyú kevéssel kénytelenek ott beérni az emberek. Már évek óta Magyarországon töltjük a nyarat. Nagy kedvencünk a Balaton, de tavaly eljutottunk a Tisza-tóhoz is egy rövid időre. Megtetszett, ezért idén visszatértünk. Biciklivel, ahogy már egy ideje szoktuk. Mert olyan jól kiszellőzik tekerés közben az ember feje. Mellékhatásként pedig jó pár meglepő, életszagú tapasztalattal gazdagodtunk. „A magyar reformok működnek! "

Forrás: fn.hir24.hu
Feltöltő: zöldszem
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

zöldszem
Működnek a reformok!?

Működnek, plakáton, és TV-ben. De, az életben minden másként van!
Bársonyszékből, luxusból nem látszik a nyomor.
Toby
Jó pár éve ellátogattunk s 2 napot töltöttünk a Tisza-tónál egy bérelt parsztházban. Valóban szép a környék, pár keszegen és törpeharcsán kívül mást nem fogtunk, pedig a bérelt csónakkal több helyet is felkerestünk, de a pecás tudja, hogy egyszer nagy a mázli, máskor nem annyira.
Ott láttam, hogy a vízen, festett fémhordókra telepítve, szabályos kis teraszos hétvégi házikók vannak(voltak) amolyan a Yukon folyón látható tutajok formájában.
Megjegyeztem, hogy " ez igen, okos ötlet, de miért nincs több ?"
A rokoncsávó közölte: " azért, mert ez a pár darab, országgyülési képviselőké, másoknak meg nem engedték meg ! "
Hoppá !
Egyenlőbbek az egyenlők között ! El is ment a kedvem a Tisza-tótól, azóta sem jártunk arra !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.