Egy politikai karaktergyilkosság érdekében az agrártárca nemcsak az Alkotmánybíróság döntésével ment szembe, de a Gőgös Zoltán ellen indított hadjárattal veszélybe sodorta néhány ügyész karrierjét is. Igaz, utóbbiakat senki nem kényszerítette, hogy egy politikai akcióhoz asszisztáljanak - írja a Népszabadság. Július 13-án terjedelmes cikkben számolt be a kormánypárti Napi Gazdaság arról, hogy „csaknem félmilliárd forint értékben kérte a vagyoni zár elrendelését Gőgös Zoltán ügyében a Földművelési Minisztérium (FM)”. A cikk szerint a tárca pótmagánvádlóként benyújtott vádindítványában különösen nagy vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés megalapozott gyanúja miatt fordult a bírósághoz. A konkrét ügy a Magyarországi Leader Közhasznú Egyesületnek még 2008-ban soron kívül, 21 napos átfutási idővel folyósított félmilliárdos támogatásához kapcsolódik. Az ügyészség vizsgálata szerint a pénzből 41 millió forintot adósságszolgálatra fordított, 200 milliót pedig szabálytalanul...

Forrás: civilhetes.net
Feltöltő: hetöndöe
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

hetöndöe
Koncepciós eljárások az ügyészség segedelmével Rákosi recept szerint.Ezektől a rohadékoktól felfordul az ember gyomra.
enslaved
Lassan az ember eljut odáig, hogy az összes pártot a pokolba kívánná. A kérdés csak az, hogy ki fog majd kormányozni? Szabad rablás, szabad kereskedelem, anarchia? Lehet, ez a világ megérett a pusztulásra, jöhet egy újabb jégkorszak lassan.
justhpeter
@enslaved: Az emberek már régen oda jutottak, hogy az összes pártot a pokolba kívánja, mert egyre jobban ráébrednek, hogy valamennyi pártot csak a saját zsebe érdekli, a választókért nem akarnak és nem tudnak semmit tenni, mert a zsebelés utáni megmaradó közpénz semmire nem elég. Hab a tortán, hogy egyre több ember jut a pártok mellett a nyomor szélére.
enslaved
@justhpeter: Az elszegényedés már egy hosszabb folyamat eredménye, lényegében a rendszerváltás következménye, viszont arra meg szükség volt. Sajnos egyre több a szegény ember, ezt én is látom, a legutóbbi hazai nyaralásunkkor (idén) a szállodákban jóformán csak németek meg szlovákok voltak, magyarok csak kevesen. Ebből lehet talán leginkább felmérni, hogy hogyan is állnak a dolgok, habár nem mondanám, hogy a magyar emberek nem vették meg simán a tízezres családi belépőket egyes helyekre, olyan is volt, ahol 40 percet kellett sorba állni a jegyért.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.