Napi Nemzetbiztonsági célú építményekké nyilvánítja a menekülttáborokat egy készülő rendeletben a kormány annak érdekében, hogy a helyi önkormányzatok ne akadályozhassák az ideiglenes menekültállomások, illetve a biztonsági határzár felállítását – írja a Napi Gazdaság pénteki számában.

Az országos településrendezési és építési követelményekről szóló kormányrendelet (OTÉK) egyes rendelkezéseit módosítja a kormány. A rendelet hatályba lépését követően az önkormányzatoknak gondoskodniuk kell saját rendeleteik, valamint az új OTÉK-szabályok összehangolásáról.

A Belügyminisztérium a lap érdeklődésére közölte: az eljárás megindításáról a tárca honlapján és az adott települési önkormányzatnál kaphatnak tájékoztatást az érintettek.

A Szegedi Törvényszék tájékoztatása szerint az Országos Rendőr-főkapitányság 25,3 millió forinttal kárpótolja azokat a telektulajdonosokat, akiknek az ingatlanán keresztülhalad a biztonsági határzár.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kamazuka
A lakosság nem önkormányzat habcsókáim!
karma1
Tulajdonkeppen a kormany eddig a vilagon semmi mast nem csinalt, csak mindent atnevezett ugy, hogy a torvenyeknek (annak is, amit mar ok hoztak) egy sima atnevezessel megfeleljen az egyebkent razos ugy, csalas, lopas, akar hazaarulas is...

Akkor viszont ma mar peldaul a kurvak is nyugodtan strichelhetnek az utcan, ha csinalnak maguknak egy kituzot, amire nem az van irva, hogy "Szopos Maca vagyok", hanem "szexual therapeuta vagyok" es akkor mar ugye nem is uldozendok...
Toby
Hohó...hamarosan a felcsúti tökalsó pajtájának környéke is nemzetbiztonsági kóceráj lesz !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.