Kövér László tegnap interjút adott, melyben többek közt azt az összeesküvés-elméletet fejtegette, hogy külföldön képeznek később Magyarországra küldött politikusokat. A házelnök szavai kicsapták a biztosítékot a PM politikusánál, Szabó Tímeánál, aki hogy bebizonyítsa, hogy nincs takargatni valója, kezdeményezi saját nemzetbiztonsági átvilágítását.

Szabó az alábbi közleményt írta az ügyről:

Kövér László tegnap egy interjúban "leügynöközött". Szó szerint a következőket mondta egy kérdésre, amiben név szerint engem említettek a menekültek kapcsán: "A magyar politikában majd’ száz éve időről időre felütik a fejüket nemzetközileg kiképzett ágensek. Ők egyébként azért éppen Magyarországon dolgoznak, mert itt korlátozzák őket a legkevésbé a nyelvi nehézségek – és ez így volt már Gerő Ernőékkel is, de így volt 1990 után is. Barcelona vagy Belgium, Afganisztán vagy Afrika – mindegy, itt is ott is „helyt állnak”. Magyarországon is tették, teszik, amivel tartóik megbízták őket."

Felteszem, azért gondolja Kövér, hogy CIA ügynök vagyok (vagy ki tudja, kik azok a "tartóim"), mert korábban 2 évig Afganisztánban dolgoztam, és/vagy mert előtte a Harvard Egyetemen voltam kutató. Valóban gyanús, fölöttébb gyanús.

A viccet félretéve, én tényleg csak arra vagyok kíváncsi, hogy a T. Házelnök úr, aki nem csak KISZ titkár volt, hanem az MSZMP Központi Bizottsága Társadalomtudományi Intézete ifjúságkutató csoportjának segédmunkatársa is, sőt utána az "idegenszívű karvalytőke" Soros-ösztöndíjasa, hogy veszi a bátorságot és milyen információkra alapozva állít ilyeneket?

Ezennel megkérném Kövér Lászlót, hogy magyarázza meg kijelentését, és ezzel egyidejűleg kezdeményezem a saját nemzetbiztonsági átvilágításomat is. Nekem ugyanis nincs sem takargatni-, sem szégyellnivalóm a múltammal kapcsolatban. Ő ezzel szemben ezt nem mondhatja el magáról.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
Okos válasz egy idióta kijelentésre.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csetere
@dömdödöm: Az meg hallgat aki meggyújtotta.
Desischado
Szabó Tímea vigyázzon, mert ezek még az átvilágítást is képesek megbuherálni! Máskülönben meg az beszél, anek mélyen hallgatnia kéne! De hát mint tudjuk, egy fideszesnek nincs gerince!
mate03
@Desischado: Szégyen,hogy egy ilyen emberszabású,nyíltan rágalmazhat embereket,minden megtorlás nélkül!Soha nem került volna egyetemre,ha a szülei nem pártfunkcionáriusok lettek volna! Azzal dicsekedett.még MSZMP-korában,hogy az ő nagypapája 1919-ben vörös komisszár volt!
csetere
A profilomon most osztottam meg a belépőjét. Meg lehet nézni és osztani!
Desischado
@mate03: Mit vársz egy ilyen féregtől? Ma biztosan nem mondaná!
kukac50
Az összes Fideszes politikusnál kellene nemzetbiztonsági átvilágítást végezni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.