A Tokaji Írótábor zárónapján az emberi erõforrások minisztere a magyar íróknak népvándorlásról és civilizációs küzdelemrõl beszélt, de arra is figyelmeztetett, hogy az írók nem politikusok MTI, Origo2015. 08. 14. 16:1071 A Tokaji Írótábor zárónapján az emberi erőforrások minisztere a magyar íróknak népvándorlásról és civilizációs küzdelemről beszélt, de arra is figyelmeztetett, hogy az írók nem politikusok. Erről tudnia kell Forrás: Instagram/ Kylie Minogue Kylie Minogue fura munkát vállalt Forrás: TEK Biológiai terrortámadást hárított el a TEK Forrás: Onur Coban/Anadolu Agency/Getty Images Nagyon olcsó lesz a benzin Az íróknak és az írótársadalomnak az a feladata, hogy a művészet és a kultúra nyelvén mondják el nekünk, olvasóknak, hogy kik vagyunk mi és kik lehetnénk - jelentette ki Balog Zoltán a 43. Tokaji Írótábor pénteki zárónapján.

Forrás: origo.hu
Feltöltő: Mézike
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mézike
Mi az hogy ne politizáljanak?
Te hazug szent fazik! Az írók , költők, nyitják fel az emberek szemét. A történelem folyamán bebizonyosodott mit érhetnek el a művészek a műveiken keresztül.
Csak nem bement a gatyába?
justhpeter
Ezek szerint egy szinten érzi magát az írókkal ? Mi a szösz ! Olyan mélyen lennének az íróink, hogy már egy balognak is lehetnek elvárásai ?
verum
Teljesen normális, hogy egy illiberális országban a hatalom mondja meg, hogy mit vár el és mit tilt a művészeknek.
Kíváncsi vagyok, mikor tiltják be Petőfit, Aranyt, Adyt, József Attilát...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.