Egyre több helyen látni magánházaknál úgynevezett garázsvásárt. Kell-a adózni utána, és ha igen, mikor, milyen feltételek mellett, mennyit, illetve milyen nyilvántartás kell hozzá, és mikor kell bevallani? Egy ideje divat lett a garázsvásár, ami praktikus ötlet lehet mondjuk költözés előtt, ha nem akarjuk magunkkal vinni a feleslegessé vált holmikat. Vagy ha a gyerekek felnőttek, és már nem szeretnénk tovább tárolni a ruhájukat. Egy kicsit közösségi élményt is nyújt, és ha szerencsénk van, elkophatnak azok a cuccok, amikre már nincs szükségünk, plusz némi pénz is befolyhat a nap végére.

Forrás: fn.hir24.hu
Feltöltő: zöldszem
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

zöldszem
Mi lenne, ha inkább Vajna, kaszinó bevételét adóztatnátok??
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
zöldszem
@pbalage: Mind kettő, látsz különbséget?
F_Viktor
@zöldszem: Vajna -azon kívül, hogy immár patyolat tiszta- védett személy, viszont az ő be nem fizetett adóit valakiken be kell hajtani, mert akkor sok havernak nem (vagy kevesebb) jutna a lopott közpénzből.
zöldszem
@F_Viktor: Egy kis infó a hörcsögről:
"Andy Vajna egész életét végigkísérik az offshore adóelkerülés illegális formái. Néha lebukik, aztán megússza. Legismertebb ügye 1988-ban kezdődött. Az amerikai adóhatóság tizennégy éven keresztül vizsgálta offshore céghálójának gyanús ügyeit, fiktív részvényeladásait, pénzmozgásait. A per végül megegyezéssel zárult, Vajna 6,5 millió dollár adóhátralékot fizetett, és 7 millió dolláros büntetést."
Tisztázzuk: ez a múlt! Ma és itt (értsd: Magyarországon) nem így van. Hiszen tudjuk, látjuk maga a miniszterelnökség jelentette ki, hogy csak "megbízható cégek kaphatnak casinó engedélyt".
Szarban van az ország, ha Vajna a legmegbízhatóbb!!!
Vagyis tudjuk, minél nagyobb csaló, bűnöző vagy, annál alkalmasabb vagy arra, hogy Fidesz alkalmazzon.
F_Viktor
@zöldszem: No, akkor ezt az Alkotmányvédelmi Hivatal titkosszolgálati embereinek is újdonság lehet, mert ez alapján nem szeplőtlen az ifjú titán!

Igen, nem véletlen dörgölőzött Orbánhoz az egykori fodrász és parókakészítő...
zöldszem
@F_Viktor: kepkezelo.com/images/0ec8kp5jf6z3t89ul13v.jpg Megtörtént a C tip. átvilágítás, mindent rendben találtak. Na de, hátha a máját nem jól látták, és ott jelen van a hepatitis C
kkalman
Szegény, agyondolgoztatott NAV-osok. Annyira leterheltek, hogy másra már nincs is erejük, mint a kis embereket b@ßtatni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.