Ha vidéken beválik, Budapesten is összeköthetik a vasúti és a villamoshálózatot– mondta Lázár János. A Miniszterelnökség vezetője 30 milliárdos uniós forrásból építtetne villamos vonalat Hódmezővásárhely és Szeged között. Ügyel arra is, hogy ne tartsák mohónak.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Felipe
Gondolom ezen is 7 ezren utaznak naponta. Ezek az idióták terepasztalnak nézik az országot. A nagyobbik baj hogy az unió is.

Én már kurvára várom azt a zűrállomást.
profon
Be kell vezetni az ingyenes tömegközlekedést. Előtte azért ,meg kellene fontolni egy minden magyar állampolgárra egységesen kivetett helymegváltoztatási illetéket amit a NAV szedne be.
Dr. Felipe
Gondolom ezen is 7 ezren utaznak naponta. Ezek az idióták terepasztalnak nézik az országot. A nagyobbik baj hogy az unió is.

Én már kurvára várom azt a zűrállomást.
Eriksson
Nem biztos, hogy rossz ötlet.
Vajon hányan járnak naponta dolgozni Vásárhelyről Szegedre? A vasútállomások itt is, ott is messze vannak a belvárosoktól. Nem beszélve arról, hogy mindkét város hatalmas területen fekszik, nagy könnyebbség lenne a lakosságnak egy villamosvonal.
justhpeter
Janiról a napokban az is felmerült, hogy abbahagyja a politikát. Szerintem titokban a Szeged-Hódmezővásárhely közötti villamosra készül kalauznak. Mondjuk oda is való. Maximum.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.