Közgazdász-oktatás? Hát persze. Az MNB alapítványai a legtöbb pénzt államkötvényekre költik. Jó nagyot cselez az MNB az alapítványaival Ez összesen 95 hallgató vagy kutató támogatására volt elég, hogy azok tanulmányutakra vagy konferenciára mehessenek vagy tudományos cikkeket írhassanak. Pedig elvileg pont arra jöttek létre, hogy támogassák a hazai közgazdaságtan oktatást. Ehhez képest összesen eddig 16 milliárd forintból vásároltak villákat egyéb luxusépületeket. De ami ennél is durvább, hogy az alapítványok eddig összesen 146 milliárd forintért vettek államkötvényeket.

Forrás: index.hu
Feltöltő: KERKA
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

KERKA
"Matolcsy által vezetett alapítvány 26,6 millió forintot költött az összesen 2,3 darab dolgozójának bérére, az összes alapítvány pedig összesen 232 milliót költött arra, hogy a főleg jegybanki alkalmazottakból álló tisztségviselőknek tiszteletdíjat fizessen."

Folynak a pofátlan kifizetések. Matolcsy két kézzel szórja a közvagyont.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.