Vasárnap délután tartják Magyar Péter első nagyobb vidéki megmozdulását. Magyar vonattal érkezett, Kósa Lajos szerint anyák napján tüntetés helyett az anyákat illik köszönteni. A Fidesz áthúzott nadrágszíjas plakátokkal készült. Percről percre közvetítjük az eseményeket.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

55 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kereső
@Maccska: Tényleg? És a Tisza párt mit csinál? Honnan is jöttek a szavazói ? Nem a kis pártoktól többségében? Hiszen minden kutatás ezt igazolja...ne csináld már macsek, fehéren -feketén igazolódik.
kereső
@csak úgy...: Mi köze ahhoz, amit irtam MP-ről, mint emberről...az én "párthúségemhez". Sokszor leirtam már...itt az ideje, hogy ne tagadjam meg az elveimet. Csakhogy tudd, 2019-ben a momentumra szavaztam az EP választáson...és nem is csalódtam, és most is inkább értük sajog a szivem, mert MP éppen tőlük veszi el a lehetőséget, hogy folytathassák munkájukat az ország érdekében. És, mert az Ő jelöltjeiről semmit nem tudunk , azon kivül, hogy magasan képzettek, nyelveket beszélnek...slussz. Kit és mit fognak képviselni? Az orbáni politikát...amely megegyezik MP eddig megismert viszonyulását az Eu-hoz? Tényleg ennyire szemellenzésnek látszom? Ti meg csak azt akarjátok meghallani, ami jó...és ne figyeltek a részletekre. Én viszont igen...mert a Partizán interjúban ezt is elmondta...visszahallgatható, és azt is, hogy hogy nem lényegesek a jogállam a demokrácia...nem is szereti ezket a szavakat. Komolyan úgy gondolod, hogy mindaddig amig nem azt tapasztalom!!!, hogy ez csak olyan beidegződés volt a fideSS multból...és házastársi hatás, csak azért tekintsek el ezektől, mert HÁJP! Az amit utáltam vargában, azt most fogadjam el MP-től, mert ő fogja leváltani orbánt? Tényleg? És ez teljesen független attól, hogy én milyen pártot "lájkolok", vagy milyet nem. Mert a két dolog nálam pártfüggetlen...ekég baj az, hogy a rendszerváltás után 16 év demokratikus viszonyok köz9tt élve, ezek nem olyan fontosak sokak számára...hiszen a a NER legfőkk okta, következménye ezek felszámolása. Na, ennyit erről...csesztessetek még egy kicsit...
kereső
@Maccska: Neked nevetséges, nekem nem...az aki az "egy a tábor, és az egy a zászló hive"...mint ti, az nem is értheti.
Béla333
Hülyemagyarok nem csak a maffiahívők oldalán vannak, minden oldalon, minden pártnál van.
Nemhiába mondták korábban nálam okosabbak, hogy ahhoz, hogy a magyarok megtanulják mi is az a "demokrácia" ahhoz egy generáció kell.
Ahogy itt olvasom a kommenteket, lehet, hogy az egy generáció is kevés lesz!
csak úgy....
@kereső: minden! te mzp. röl is így nyilatkoztál és mindenkiröl ,akik veszélyesek lehetnek a fideszre és velük együtt a dk.- ra!
Béla333
@csak úgy...: 20.42
Te itt voltál már 2017-18-ban, amikor a DK-s fanatikusok a Szél Bernadett - Hadházy Ákos vezette LMP ellen aljasoskodtak csak azért, mert nem hódoltak be a Feri akaratának?
Mert @kereső itt volt... és végezte a dolgát...!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.