A kormány vizsgálja annak a lehetőségét, hogy akár a hadsereget is bevesse a menekültáradat kordában tartására - írja a Napi Gazdaság szerdai száma.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vizinyuszi
Helyes, de ha nincs fegyver vagy van, de nincs tűzparancs, akkor jobb, ha oda se mennek.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
1magyar
Nagyon helyes! De kilövési engedéllyel, mert aki átlépi egy ország határát, papírok,vízum nélkül, államellenes bűncselekmény követ el!
Az ellenség szépen, raffináltan, gyerekkel a karján besunnyog ide, lehet, hogy nem is az ő gyerekeik, csak találták őket, vagy ellopták, némely barmok meg tapsolnak nekik.
vizinyuszi
Helyes, de ha nincs fegyver vagy van, de nincs tűzparancs, akkor jobb, ha oda se mennek.
1magyar
Jó lenne már a magyaroknak összefogni ellenük, vagy kilépni a schengeni övezetből. Ausztria lehet,hogy többet tudna kezdeni velük.
Sziszifusz
@1magyar: 8:05
Gyerekeikkel a karjukon "ide sunnyognak", ... és tovább mennek oda, ahol az ittenitől jobb élet van és nem akarják egyesek kilőni őket.
Nagy gond ez a menekült kérdés.
Magyar kormány ebben az invázió szerű népvándorlásban egyedül nem sokra képes. Csupán ilyen nevetséges plakátolásra, és kerítés építésre . Sok-sok milliárdért. Az eddig megtett intézkedések hatásfoka 0 % !!!
Magyar hadsereg bevetése ? Van még olyan ? Az a pár mini alakulat ami van, az alig tudja ellátni a külszolgálati kötelezettségeket. A szerződéses utánpótlással is gondok vannak, mivel az alkalmas személyek inkább kivándorolnak Angliába és Németországba.
A katonaság bevetése is hasonló eredményt hozna mint az eddigi intézkedések. Felesleges pénzkidobás, illetve a potentátok hasznára történő pótcselekvés.
1magyar
@Sziszifusz: Azt azért te is eltudod képzelni ha mind odamegy Németországban megfeleződik a német emberek jóléte, elveszik a munkát az ottaniaktól, nem véletlenül gyújtogatják fel a menekültek táborait a németek - a nép hamarabb érzékeli a veszélyt mint a vezetők fent a palotáikban.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.