Feljelentést tenne a hágai Nemzetközi Büntetőbíróságon emberiesség elleni bűntett miatt a Demokratikus Koalíció, amennyiben a magyar parlament a héten elfogadja a hadsereg bevetéséről szóló törvényjavaslatot. A nemzetközi jogász figyelmeztet: súlyos tárgyi tévedések és csúsztatások vannak Gyurcsányék kezdeményezésében.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

rugacs
A Dk-sok valóban nélkülöznek minden "ész szerűséget"! Magyar politikusnak elsődleges és legfontosabb feladata Magyarország és a ország lakosságának védelme! Ha ők ezt nem tudják, akkor vagy a világ legostobább politikusai vagy hazaárulók! Magyar politikust a magyar emberek azért támogatják, hogy őket és nem a világ bármely pontjáról érkező ismeretlen eredetű és szándékú embereket védjék és támogassák velük szemben!
Arról nem is szólva, mekkora különbség: fegyveres erő tagjait felhasználni vagy fegyvert használni között! Az ész, az értelem hiánya nem csak nagy probléma, de igen veszélyes is, mint látható egyes politikusokat, sőt pártokat sem kerüli el.
Azért remélem, ha netán valami okból kifolyólag egy menekült megtámadná Molnár Csabát és teszem azt késsel vagy más egyéb fegyverrel fenyegetné, a politikus "úr"-nak eszébe sem jutna rendvédelmi szervtől védelmet kérni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.