Pedig a Horvátországon keresztül érkezett embereket már nem hozzánk küldenék vissza Nyugat-Európából.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
Drótozzátok körbe az országot, az a tuti ! Aknazárat, tankcsapdát, jelzőrendszert és persze fegyverhasználatot, mint búcsúban a pálcikákra akasztott medvebocsokra !
zöldszem
Remélem, a következő ötlet nem az lesz, hogy kezdjünk drótot pakolni a nyugati határra is, nehogy onnét idejöjjenek Mohamed hívei. Mert ugye minek tengődne a rothadó nyugaton is, mikor itt van Európa mintaországa? Aztán egy szép nap azon vesszük észre magunkat, hogy bármerre indulunk mindenhol drótba ütközünk, az átkelőknél meg egy-egy baromarcú TEK-es érdeklődik majd, hogy hova-hova hazaáruló?
Manhattan
Mert biztos a baloldal, és annak prominensei bujtogatják a szíreket, hogy hagyják el otthonaikat, több ezer kilométert gyalogoljanak, hogy ezzel is megnehezítsék a nemzeti egység kormányának a helyzetét, és helyzetbe hozzák Gyurcsányt, meg az emúttnyócévet. Csak is a politikai haszonszerzés vezérli őket.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.