Egyre nagyobb erőkkel vannak jelen a bicskei vasútállomáson a rendőrök, ahol dél óta tart a patthelyzet a menekültek, és az őket a helyi menekülttáborba szállítani szándékozó hatóságok között.

Rendőrből egyre több érkezik, köztük rohamsisakosok is, a migránsok azonban nem hajlandóak elhagyni a vonatot. Ételt sem fogadnak el a rendőröktől, mert vannak akik

azt hiszik, hogy mérgezett.

Támogatók ezért táblákkal is érkeztek, amin arra szólították fel a vonaton várakozókat, hogy fogadják el az élelmiszert. Egyes információk szerint nem kizárt, hogy az elkeseredett emberek éhségsztrájkra készülnek.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bakegya
Csakkk remélni tudom ,hogy az osztrák segítők hamarosan ideérnek-rettegnek a nyomorultak-és bizalmatlanok. Érthető.Ennyi rendőr láttán csoda hogy ennyire békések!
Szeparepa
Elkeseredett? Bűnözők..! Nyilvánvalóan nagy részük köztörvényes bűnöző, csaló.
Miket tett? Embercsempészetet vett igénybe - ez bizony nagyon súlyos köztörvényes bűncselekmény, embercsempészetben bűntárs ugyebár (valós menekültnél mentesíti a háború általi poszttraumás sokk, de eme inváziózó muszlim tömegek kevesebb mint fele valós menekült); határt sértett - köztörvényes bűncselekmény (én besétálnék pláne papírok nélkül mondjuk Svájc zöldhatárán mi is lenne tessék mondani? Még örülhetnék hogy nem lőttek le.. szépen bilincsbe verve bekaszliznának, hónapokra, amíg az ügyem kivizsgálják, és ha a bűncselekményem bizonyított, szépen éveket ülhetnék a bűncselekményért); okirathamisítás és hatóság félrevezetése a papírok eldobása, megsemmisítése, személyazonosság azonosításának akadályozása... aztán garázdaság, egy országba illegálisan behatolva, közterület foglalás, szemetelés, zajongás, közbiztonság veszélyeztetése, közegészségügyi veszély okozása (szerteszét szarnak hugyoznak és jelentős részük fertőző beteg!!!) és végül de nem utolsó sorban, csalás és durva visszaélés az európai bevándorlási rendszerrel... ilyen haramia bűnözők, melynek lajstroma a 10 évet közelíti mégis mit kéne kezdeni tessék mondani.. keblünkre ölelni? Bocsánat, nem tud meghatni egy ilyen elképesztő bűncselekmény sorozatot elkövető bűnöző elkeseredettsége.. az meghat, AKI KÖZTÜK VALÓDI MENEKÜLT... konkrétan háború poklából jött.. és ez hány százalékuk mégis? NEM SOK... a nagy részük szimpla csaló élősködő bűnöző... hát keseredjen csak el.. meg dögöljön éhen szomjan.. nem izgat.. takarodjon haza ahonnan jött.. és kész...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.