A Magyar Nemzetnek sikerült elérnie a radikális tévé operatőrét, aki hosszú levélben írt a Röszkén történt atrocitásról.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

35 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
wagabund
@wagabund: tévedtem...friss hír: bocsánatot kért a nő, de agyonmagyarázta...
továbbra is köti az ebet a karóhoz, mondhatnám reszeli a fingot, hogy ő nem úgy,nem azt, nem direkt,stb..
a képek örökké megmaradnak, akár vágóképnek bármikor előveszik..
jancsipapa
@Eriksson: Teljesen egyetértek veled . Amikor Kolompár Rikárdó meg Dilenke a kisöccse agyonverik az öregasszonyt a hatvanezer forint nyugdíjáért ,csak K.R. és K. D. van a hatodik oldalon az "apró színes " hírekben . Itt valóban egy ostoba ,bunkó "megmozdulás " történt ,de semmi több .Egy nő elgáncsolt egy - gyerekkel a kezében - bandában rohanó illegális betolakodót .Senki nem sérült meg ,esetleg megijedt a gyerek . Nem lövünk túl a célon ,már megint ? Itt is hosszú börtönbüntetést írogatnak .Végtére is ez a nő nem rablógyilkos...
Eriksson
@Yoda69: De hol volt akkor még Temüdzsin, a későbbi nevén Dzsingisz kán?
Yoda69
@jancsipapa: Ha a jobbikos luvnya kolompar zsigat gancsolta volna el a mucsarocsoge es felcsut also kozotti kupadonto szuneteben, nos akkor az sem lett volna hir.
Azonban a menekult kerdes a vilag sajtojanak kozpontjaban van. Minden hir ezzel kezdodik a vilagon, nemcsak nalunk. CNN, BBC meg az Al-Dzsazira is ott van. Ugyhogy ne csodalkozz hogy felkaptak az ugyet. Ettol fuggetlenul szerintem nem lesz elitelve, ugyhogy ne aggodj. A fideSS senkit senkit nem hagy az arok szelen, amig szimpatikus nekik.
jancsipapa
@Yoda69: Természetesen nem a nő esetleges elítélése miatt aggódom ,mert ilyesmiért nem lehet elítélni senkit ,esetleg " műfelháborodva " fröcsögni . Időközben a nagy nemzetközi felháborodás mellett borulgat az a bizonyos bili .Oszámá el Ábd el-Mohszen ,az "áldozat " elhagyta Magyarországot és most Németországból perrel fenyegetőzik : mondván az eset következtében fogták el a rendőrök és vettek tőle ujjlenyomatot ,amit ő el akart kerülni ,mert így beazonosítható és Németországban nem számíthat menekült státusra .Egyébként az egyik Facebook bejegyzésében mudzsáhidin-nek( dzsihádot ,szent háborút vívó harcosoknak ) nevezi az Iszlám Állam katonáit .

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.