Jól jegyezzük meg a napot: 2015. szeptember 15. Ekkor ugyanis nemcsak a migrációs törvényekben, hanem a pártellenzék köreiben is alapvető változás állt be. Ez utóbbiaknál az együttműködési hajlandóság és a kommunikációs stratégia terén egyszerre láthattunk fordulatot: végre egymás félrenyomása nélkül kezdtek dolgozni egy ügy megoldásán, és ez már magától hozta, hogy Orbán minősítgetése helyett tényekről beszéljenek.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Főlökött
Nem értem, Gyurcsánynak megjött a havi menszesze, avagy a nemlétező esze ment el, csak, hogy szereplési vágyát tetézze ?
Mivel a felvett jegyzőkönyv közokiratnak minősül, mely jegyzőkönyvvezető, mely tolmács vállalná fel, hogy az valótlanságot tartalmazó közokiratot készítsen, írjon alá ? Nem érdekük és nem is azért kapják a fizetésüket, hogy fiktív okiratokat készítsenek, állásukat veszélyeztessék.
Ezek alapján felmerül a kérdés, Ferikém, Neked elmentek otthonról ?

Tudom, szereplési vágyad határtalan, ki nem aknázott tehetséged parlagon, de pihikélni kellene már egy kicsit !
Miért ? Mert ELÉG VOLT BELŐLED ! Azért !

Bizonyítottál, nem jött össze. Repetát szeretnél ? Majd holnap...-holnap is ez lesz a válaszom :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.