Ahhoz, hogy kulcsember legyél, hozzá tartozik az is, hogy folyamatosan fejleszd magad, de ne csak könyvekkel és rendezvényekkel, hanem hanganyagokkal is. Továbbá ahhoz, hogy valaki kulcsember legyen, különböznie kell másoktól. Arra biztatta a közönséget, hogy legyenek mások, legyenek különbözőek és legyenek jobbak. Tűnjenek ki az átlagosból. Akarjanak fejlődni és jobbak lenni.

Forrás: mlmblog.hu
Feltöltő: dnikita
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ila51
Egyszer én is voltam egy ilyen ujjongós napon , hát egy pár siker bajnoka előadta magát , nahát az elég is volt a további életemre.
dnikita
@ila51: Köszönöm a hozzászólást. Azt gondolom, hogy lehet jó is egy ilyen rendezvény, én csak ilyenekre járok. Ahol tanulni és fejlődni lehet.
ila51
@dnikita: Igazat adok Neked. Mert a jövő értékesítési rendszere. Tanítják jobb iskolákban is.
A lehetőség hogy sikeres legyen mindenkinek adott , aki kellő elhivatottságot érez. Amit én nem tudtam el képzelni magamról , a mókuskerék . Nincs kellő kitartásom , mert elejében mindennél fontosabb a közösség , utána meg pláne.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.