Pénteken 8159 illegális bevándorlóval szemben intézkedtek a rendőrök – közölte az Országos Rendőr-főkapitányság Kommunikációs Szolgálata szombaton a rendőrség honlapján.

A közlemény szerint 7895 emberrel szemben intézkedtek a magyar-horvát, 256-tal szemben pedig a magyar-szerb szakaszon. Közokirat-hamisítás miatt öt embert elfogtak.

Január óta összesen mintegy 259 ezer bevándorlóval szemben intézkedtek.

A tájékoztatás szerint a szeptember 15-től hatályos jogszabályváltozások alapján a határzár tiltott átlépésének bűntette miatt már 241 migránssal szemben indult eljárás.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

wagabund
mostani rádióhír, hogy afganisztánból minden nap négyezren indulnak el, hogy hazánkon keresztül németbe jussanak...
ezekhez még valahol délen csatlakozik naponta pár ezer más országbeli is...

úgyhogy gatyát felkötni a határon...
36
@DND: A migránsoknak, nem jön be a nyugati női egyenjogúság.
Érthetetlen, miért a német nők a flusztráltak emiatt. Ja, persze értem. A liberalizmus az oka. Az a muszlimoknál nincs.
wagabund
@36: ma valamelyik érdekvédő belemondta a kis szájacskájával a májkrofonba, hogy a menekültek valamennyien nagyon családszeretők...ez látható is a sok gyerkőc-számból...

aztán németországban meg mintha másként viselkednének..hollandiában a kuplerájok igencsak leterheltek...mertugye első a család..
36
@wagabund: Addig érték a gyerek, amíg fiú születik. Arra nagyon büszkék. Ha lány születik, csak egy eszköz. Egy tárgy. Az asszony/ok is.
De ha már családról beszélnek az érdekvédők, eddig Európában mindent megtettek azért, hogy a keresztény családok tönkremenjenek. Mert a kereszténység, ugye csúnya romlott dolog. A homokos házasság az jó. Az hogy a gyerek azt sem tudja, ki az anyja, meg az apja, az is jó dolog. Minden jó a jog és érdekvédőnek, ami az emberséget, a lelket, a szellemet, a rendet nélkülözi. Most a muszlim is csak jó lehet.(Pedig ők, nagyon is családszeretők, csak a saját hagyományaik mentén) "Megdolgozott" azért Európa és az egész nyugati világ, hogy darálóba kerüljön.
hemami
Néhány héttel ezelőtt még azon szörnyűlködtünk, hogy több százas nagyságrendben özönlenek el a bevándorlók, most már több ezren jönnek szinte naponta és nem látszik a vége a tendenciának.Már a német politikusok is ébredeznek csipkerózsika álmukból, de sajnos nem is kissé megkésve. El is hiszem, hogy még egy gazdag állam sem képes ekkora áradattal megbirkózni.Belegondolni is szörnyű, hogy mi vár ránk, ha ennek a tömegnek nagy részét majd visszatoloncolják hozzánk .

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.