A Blikk szerint felesége súlyos beteg, a Bors szerint semmilyen egészségügyi problémáról nem szóltak. Állítólag még trombitálhat is cellájában a zenész.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dömdödöm
Biztos van kedve trombitálni a cellában :-(
karma1
Na, errol beszeltem a masik cikknel... Bar otuk elete forog csaknem 9 honapja a felesege betegsege korul, ami halalos, csak eppen Boglarka elfelejtkezett errol hirtelen... Na, errol azert meg meselhet majd. Erdekes lesz, amint az ugyveddel megtargyaljak, milyen betegsege is van. (Az egyik legsulyosabb leguti betegsegben, asztmaban szenvedne, meg sem tudott volna szolalni, azonnal rohama lett volna. Ez az asztmasok legnagyobb baja: nem szabad stresszes helyzetbe kerulniuk, mert akkor azonnal befulladnak.) Rakot nem nagyon emlegethet, mert annak nagyon komoly orvosi hattere van. Hangszalgyulladas? Polip? Nyelocso-szukulet? Sajna, egyik sem halalos, kiveve a gegerakot, ill. egyeb leguti, nyelocsovi rakot. Hmmmm...)
1magyar
De a feleségét miért vitték be? Ilyen esetben mindketten tettesek?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.