Nagyszabású ügyészségi akció miatt van torlódás a záhonyi határátkelőnél – közölte az M1 hétfőn. A Központi Nyomozó Ügyészségtől megerősítették, hogy valóban „nyomozati cselekményeket hajtanak végre a térségben”, de annak részleteiről kedden adnak tájékoztatást.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lópicigáspár
Gratulálok! Lassan nem marad senki a Záhonyi határátkelőn, a múltkorában egy tucat vámos, most 20 rendőr! :-(
papa.49
@lópicigáspár: Kiürül a határátkelő))))))))
lópicigáspár
@papa.49: Én valahogy nem tartom nevetségesnek. 5-10 EUR kenőpénz miatt csesztetik őket, nagyon igaz, hogy az állam nem tűri a konkurenciát!
papa.49
@lópicigáspár: Ebben az országban ha nem tudsz nevetni a saját nyomorúságunkon akkor megőrülsz!!! A határőr ne fogadjon el vesztegetési pénzt, de a hatalomban levők se lopjanak, a nevetséges ebben csupán az, hogy aki büntet nagyobb tolvaj, mint akit büntet))))))))
lópicigáspár
@papa.49: Ha a közszférában fizetést adnának éhbér helyett, lehet nem fogadnák el.
papa.49
@lópicigáspár: Biztos igazad van én is így gondolom, de főként az volna fontos hogy a felső polcon üldögélők ne úsznának meg mindent, mindig!!!
Gondolom a határőrök se nincsenek ,,túlfizetve,, legfeljebb a vezetőség, már ahogy szép hazánkban lenni szokott!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.