Egy újabb veszélytől, az illegális bevándorlók befogadására vonatkozó kötelező uniós kvótától is meg kell védeni Magyarországot – hangoztatta Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter hétfőn a parlamentben, napirend előtti felszólalásában. A Fidesz, a KDNP és a Jobbik egyetértett a kvóták elutasításával, és az MSZP, valamint az LMP is úgy fogalmazott, hogy a kvóta önmagában nem megoldás. A szocialisták szerint azonban a kabinet kettős beszédet folytat, az LMP pedig a határkerítést bírálta.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Bercifiu
Ugyan milyen kvóta? Hány emberrel számolnak, ja a többi meg a tengerbe vész, vagy megy a holdra?
teuton
Hogy lesz kvota, azt en mar honapokkal ezelött megmondtam, pedig minden fidesznyik es nyalonc ezen a forumon is mennyire hangoztatta, hogy nem lesz, mert Viktor es egesz Europa ezt akarja. Csak azt felejtettek el, hogy Viktor NEM Europa, es az EU-ban a törvenyesseg, a demokracia az alaptrörveny. tehat a többseg egyszerüen döntött. Lett kvota, akarmennyire is ugat ellene a fityisz es tiltakozik. Mellekesen pedig megkurtitottak a MO-nak szant kifizeteseket... Aztan lesz majd allando kötelezö kvota is, es annak aranyaban kurtitjak akifizeteseket, milyen hangosan ugat a fidesz-kutya... Nem josolgatok mint egynehany fasiszta itt, hanem kötök ra barkivel fogadast! Aztan majd aki nyert, nyilatkozhat!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.