Megtalálták annak a kisfiúnak az anyját, akit egy miskolci lakótelepen találtak, de sajnos nem sokkal jutottak előbbre az ügyben. A megyei rendőrség szóvivője a Tények Reggelnek elmondta, a kisfiú személyazonosságát lakossági bejelentés alapján állapították meg.

Forrás: szuloklapja.hu
Feltöltő: PG1974
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

wagabund
jaaaj neeee... aszongya felhívták az anyát, de megszakadt a vonal...itt mindenki debil?
ott a cím, tessék kimenni, megkeresni személyesen, aztán elbeszélgetni vele...

...mindenesetre nem kell ahhoz 150-es IQ, hogy felmérje a hatóság a szitut...ha nem keresi az anyja(sem) akkor miben reménykednek? hogy most momentán nem ér rá, mert fényevő lesz, vagy várja, hogy lottó ötöse legyen, addig egy kicsit kitette a gyereket a napra, mert olyan sápadtka?

csókoltatom a gyrmekvédelmet...
Aki Én
@wagabund: ,,Ismert a nő miskolci lakcíme is, de ott sem találják – tette hozzá a TV2 Tények reggel című műsorában elhangzottakat megerősítve a szóvivő."
wagabund
@Aki Én: ezt viszont én nem tudtam...

sajnálom a gyereket.(is)
wagabund
..."Szabadlábon védekezik a 2 és fél éves Gerzson anyja, aki tagadja, hogy ő hagyta volna az utcán a kisfiát. A nő szerint az élettársának kellett volna vigyáznia a gyerekre. A rendőrség a férfit is kihallgatta, ő azt állítja: az anya napokkal ezelőtt eltűnt a gyerekkel együtt."...

Index

ezt most találtam.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.