Ígértem, hogy beszámolok az Univeritá del Caffé barista képzésének kulisszatitkairól. A délelőtt nagy része elméletből állt és természetesen kávékóstolásból. Ittunk különböző módszerekkel főzött kávét, szigorúan tej és cukor nélkül. Előtte nem igazán ittam a kávét édesítés nélkül, viszont ezt most garantáltam bepótoltam. Nagyon fontos pedig, hogy a kávét mindenféle plusz adalék nélkül igyuk, amikor kóstolunk, hiszen így jönnek ki legjobban a hibák.

Forrás: legjobbkave.hu
Feltöltő: stifi0827
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.