Vona bevállalta a tévéostromot A tévénézők elmentek amellett, hogy Vona Gábor expressis verbis bevallotta: az egész balhé a Fidesszel, Orbánékkal egyeztetett akció volt. Orbán azokban a hónapokban már nyíltan követelte: Gyurcsány, a kormány mondjon le. Ezt azonban a megszólítottak nem hallották meg, és maradtak. Ezért az ellenzék egyre drasztikusabb eszközökhöz nyúlt, előőrse, a Jobbik-barát csapat naponta szervezte a tombolást, a rombolást az utcákon és mindenütt, ahol lehetett. Ilyen előzmények után robbantották ki a Kossuth téri, majd a tévészékház elleni durva támadássorozatot. Talán egy évvel ezelőtt azonban Vona Gábor szerepelt a királyi tévében az Össztűz című műsorban, és elszólta magát.

Feltöltő: Mézike
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mézike
Nem kellett neki elszólnia magát. Ezzel minden ember tisztában van.
Csak az a kérdés hogy azok a rendőrök most vajon mit tehetnének, egy ilyen ostrom esetén, ha a bal oldal inditaná.
csak halkan súgom meg. Nem gumilövedékkel, fedezékből lőnének.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
@nyanya001: Tudod nem rajongok a Gyurcsányért se, de óriási különbség van a két ember között, a Gyurcsány már letudja vonni a következtetést az elkövetett hibáiról , míg a hazugovics még a hibákat SE HAJLANDÓ ELISMERNI!!!
Írhatnám másként is de kipontoznának érte))))))))
nyanya001
@papa.49: Na itt van a két ember közötti jellem különbség !
papa.49
@nyanya001: Az egyik (tudod melyikre gondolok) jellemes ember, míg a másik még embernek se nevezhető!!!
eugen4402
@nyanya001: A főrendőröket muszáj volt pi...-án rúgni de ez még nem volt elég a jogászmaffiának: a semmisségi törvényben szabályozták azt is, hogy minden rendőr hazudik, és minden símaszkos igazat mond. A törvény szülőatyja ugye azóta az Alkotmánybíróság tagja...
nyanya001
@papa.49: Akire gondolsz -velem együtt - az egy gerinctelen !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.