Elég ha csak politikai hullát csinál belőle a józan eszét használó választó. Utána visszaveszi tőle azt az irdatlan mennyiségű közpénzt amit a saját lábon állás során félrerakott magának. Közben azokat is sorra keríti a szavazó, akik segítették az ország gazdaságának a kifosztásában, az oktatás szétrombolásában, az egészségügy tönkretételében, a rezsicsökkentési félrevezetésben, az orosz hitel felvételében, az államadósság növelésében, a közmunka mostani formájának bevezetésében, a választási törvény átírásában, az alaptörvény módosításában, a munka törvénykönyv megbuherálásában, és még lehetne sajnos folytatni a listát az elmúlt hat év nyolc évezésén át a kerítés megépítéséig.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Aki Én
@Freewolf: Ne! Te már így is túl sokat kockáztatsz.
Freewolf
@Aki Én: Pedig valószínűleg az a két párt begyűjti a 80%-ot!
Aki Én
@Freewolf: Szomorú lenne ha ennyi ember hinne a hazugságokban.
Freewolf
@Aki Én: Nem fogod elhinni, de a Klub rádiót szoktam hallgatni. Ott is szomorúan elismerték, hogy a bal és liberális oldalnak esélye sincs komolyabb pozíciót kiharcolni. Annyit hozzá tennék, ez nem Orbán érdeme, hanem a bal és liberális oldal impotenciája! Tegnap épp Kunhalmi Ágika küzdött a szavakkal, mint malac a jégen!
Hellcat
Nem is szabad kivégezni...elvenni mindenét, tőle meg a családtól aztán had rohadjon börtönben élete végéig...tudom, hogy pénzbe kerül...de akkor is a halál túl kevés büntetés az ilyen szemétnek.
JAJMÁR
Nem az itt a kérdés, hogy kell-e? de nem lehet! Ehhez senkinek sincs joga.
Egyébként is jóval nagyobb a bünti, ha valaki átéli. Előbb v. utóbb pedig el fogja veszíteni a hatalmát, és a vagyonát is, mert az "ebül szerzett jószág, ebül vész el".

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.