Újabb tragédia történt a Földközi-tengeren: Líbia partjainál legalább 40 menekült vesztette életét egy hajóbalesetben - tájékoztatott vasárnap az olasz média.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kamazuka
Némi empátia elvárható a kommentekben.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
kamazuka
Némi empátia elvárható a kommentekben.
Butautáló
@kamazuka: Még a kevésbé "empatikus"-októl is...
kopeba
Nem értem miért menekülnek , miért nem harcolnak inkább ?
kopeba
Talán mert egyszerűbb segélyt kérni ...
Butautáló
@kopeba: Van aki nem is menekül, azokat remélem a svéd példa szerint hazaviszik a fenébe. A kérdésed az életerős, nem gazdasági menekültekről szól igaz? Az az igazság, hogy Szíriában nem igazán meghatározható az ellenség sem! Ismerek egy fiút, 18 éves, itt lakik az utcánkban. Egyedül jött, az apja szervezte az utat neki, mert a fiú hadkötelessé vált. Nem akarta, hogy a kormányerők besorozzák, mert azok vagy a felkelők ellen vagy az ISIS ellen felhasználják ágyútölteléknek. A felkelők oldalán harcolva nem a kormányerők a nagy baj és nem is az ISIS! Van több tucat ilyen-olyan Allahmittoménhalal-akbar csoport, akik mindenkire lőnek, aki csak mozog. Van egy repterük vagy három háztömbjük és ott rémuralmaznak! Káosz és értelmetlen halál egész Szíria. A srác ezért jött el. Én megértem...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.