Nógrádi Györgyről nemrég az Index kiderítette: koránt sem stimmel minden pont az önéletrajzában. Ezt követően a közmédia sem várt sokat azzal, hogy egy kedveskedő interjúval próbálja elfeledtetni a kellemetlen tényeket.  Ne aggódjanak, az igazán kínos részekre természetesen nem kérdeztek rá.

Íme néhány idézet a szinte már celebbé vált szakértőtől a hirado.hu-ra feltett anyagból:

 - (...) a felkérések 80 százalékát még vissza is utasítom. Van olyan nap, hogy 7-8 előadást tartok. Bár este, amikor hazaérek, kiköpöm a tüdőmet, de baromi boldog vagyok, hogy hívnak. Tavaly 273 rádió és 192 tévészereplésem volt, 58 újságcikk és 61 konferencia.

- Ma már tudom, ha valaki sikeres, gyakorlatilag szedi magának az ellenfeleket, ellenségeket.

- Azok (a jó biztonságpolitikai szakértők – a szerk.), akik a külügyben, a hírszerzésnél, az elhárításnál és a Miniszterelnökségen dolgoznak. Ők kapják meg azokat az információkat, amelyek alapján döntéseket tudnak hozni. Aki a médiában szerepel, a lényeges információk töredékét tudja csak

- Az oktatásban megtaláltam a helyemet. Baromira élvezem. Gyerekkorom óta imádok tanulni, egy-egy szereplésre manapság is több órát készülök.

- Az életben 95 százalék legyen a teljesítmény, a maradék 5 százalék lehet a csibészség. Nagyon szeretek hülyéskedni, elég gyakran vagyok szemét. Erre persze nem mindenki vevő, rengeteg kínos pillanat adódott már ebből. Pár évvel ezelőtt volt egy Kína-konferencia a Gundelben. Egy híres tudóssal együtt tartottam, akitől, amikor belépett a feleségével az étterembe, akit akkor láttam először, megkérdeztem, ki ez a hölgy. A feleségem, válaszolta. Mondtam, az nem lehet, a múlt héten mást mutattál be nejedként. Kiderült, hogy barátnője van, akiről a felesége is tudott. Óriási botrány lett belőle. Pedig én csak viccelni akartam, nem tudtam semmit az egészről. 

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.