Andy Vajnának szerencsére nemcsak szivarozásra jut ideje, hanem arra is, hogy tiszteletét tegye a Brandfestivalon. A jeles alkalomról lesifotó készült, ami felkerült a Kreatív Facebook-oldalára.

Ezen Andy Vajna a TV2 élére szánt egykori RTL-vezérrel, Dirk Gerkensszel áll egy tálca sütemény előtt. Ez önmagában nem meglepő, ami viszont sokkolóan hathat a szemlélődő számára, az a filmügyi kormánybiztos sárga szárú, hipszter szemüvege.

Íme a különleges vizuális élmény:

Andy Vajna szupertrendi szemüveget és volt RTL-vezért villantott
Forrás: Kreatív/ Facebook

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Rózsika Hatházi
Nekem, olyan hányinger filingem van. A szemüveg színétől meg kötőhártya gyulladást kaptam. A szemészetre pedig ebben az évtizedben, nem adnak időpontot. :)))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Yoda69
@Szeparepa-: Nem vajnaval van a baj, hanem aki adja ala lovat. Jelesul orbanviktor. Vajna csak el a lehetoseggel, ennyi.
Buktassuk meg orban, es vajna vele bukik, na meg az egesz klientura kezdve simicskaval es bezarva meszarossal.
karma1
Ugy szeretnek az asztalterito ala nezni: most is az a szerencsetlen farmernadrag van rajta, amiben jobb helyeken a malacokat etetik?
karma1
@Butautáló: Hat persze: olyan szepen nyilatkozott, hogy o bizony kimenne Amerikaba szemelyesen drukkolni Kiraly Viktornak, oszt valahogy megis itthon maradt... Vajha miert is?
karma1
@Mézike: Nem egeszen igy van, illetve en ugy tudom, hogy MUSZAJ volt neki otthon rendeznie az adotartozasat, mert mar csak meterekre volt a bortontol. Azt is megszelloztette, hogy eladja a Los Angeles-i hazat... Meg kimegy Kiraly Viktornak drukkolni,... De erdekes, annak ellenere itthon maradt, hogy kifizette az amcsi adohatralekat... Nagy valoszinuseggel tudja, hogy ugyse mehetne be, ugyhogy ezert nem kockaztat...:o(
Szeparepa-
@Mézike: Dehogynincs. Azért jött el váratlanul mert kiutasították, és kőrözés is ki van adva ellene, mert ott is kiderült hogy pitiáner csaló bűnöző tolvaj senkiházi. Oda a büdös életben nem mehet vissza és nulla a vagyona.. pucér seggel jött haza, néhány sztár barátja volt akik támogatták (pl Stallone és Svarci), itt gyorsan kerete a galerit ahol csalhat lophat szélhámoskodhat tovább, amihez ért és így pontosan Orbán maffia söpredékébe... a viktátor meg meglátta benne a lehetőséget, a reklámot, hiszen itt még jól cseng a Vajna név, és felkarolta, azóta együtt bűnöznek, fosztogatják az országot, sikkasztanak, lopnak-csalnak, hűtlenkezelnek és hazudoznak, a közpénzt százmilliárdosával lopják el a magyar néptől. karöltve... kormánybiztosként a másik orbáncseléd stróman Kálomistával a magyar filmet és televíziózást tökéletesen a sárga földig rombolták, szétverték, szétzüllesztették... nemzet ellenes bűneik a nyilasokéval vetekszenek...
Mézike
@Szeparepa-:@karma1: Ja értem! Így már egészen más Timike fekvése.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.