Schuster Lóránt államilag futatott zenekarokról, ügynököről és aktuálpolitikai kérdésekről is beszélt a Várkert Bazárban. A P. Mobil főnöke senkit nem kímélt.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Schuszter Lori olyan hulye, hogy a fal adja a masikat.
Akik elojottek mar azzal, hogy III/III-as ugynokok voltak (peldaul Som meg Vikidal), azokrol itt most teljesen felesleges volt frocsognie.
Nem zenesz, nem enekes, a "showman" fogalomba beletartozik a nema bohoc is, aki egy bukfenccel is meg tudja nevettetni a kozonseget.
Merkelrol majd pont lori fogja megmondani, hogy kicsoda, - ez az , amit csak azert nem lehet neki elhinni, mert Nemetorszagban nem lehetett volna kancellar, ha ezekbol a vadakbol valami is megallna a helyet.(schuszter vajon honnan vette ezt az otletet?)

Az irigysege teljesen elvakitja, olyan emberekbe rug bele, akiknek annakidejen sokat koszonhetett. Vadolja a "vezetest", hogy egyutteseket "futtatott": hulyegyerek, ha nem tudnad, a kormany adhat akkora tamogatast, hatszelet, kituntetest egy zenesznek, amennyit akar, ha a zenesz, a zenekar es a szovegiro nem csinal jo zenet, akkor a Hungaroton meg az ORI (Orszagos Rendezo Iroda) ehenhalt volna. Erdost is kar volt a szajara venni, az egy dolog, hogy Csepreghy Evaval csodalatos kapcsolata volt, de a jo zenet minden szinten tamogatta...

Egyszeruen kar volt megszolalnia: egeszen biztos, hogy a betegsege is kozrejatszott abban, hogy ilyen lett.
Szamomra nagyon elgondolkodtato, hogy a sajat lanya 19 evig nem beszelt vele, es ha nem derul ki a betegsege, akkor a kovetkezo 19-ben sem beszelt volna vele... Tett ezert valoszinuleg eleget...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.