Veled is előfordult már, hogy felhívtak különféle ajánlatokkal? Hogyan kezelted a hívást ami lehet, hogy nem a legjobb pillanatban jött? Pont ma délelőtt volt egy ilyen hívásom. Persze nem érdekelt az ajánlata, de azt kedvesen és kultúráltan közöltem vele és azért még felírta magának, hogy majd jövőre újra keresni fog.

Forrás: mlmblog.hu
Feltöltő: dnikita
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Volt, aztán elegem lett és kissé emeltebb hangon de kulturáltan
az értésére adtam, ha még egyszer zaklat, nem ilyen kedves !
Aki Én
Nem megy, sajnálom. Hívtak vasárnap délután kettőkor ,,nagyszerű ajánlattal", miközben a családdal a diófa alatt pihentük az ebédet. Hívtak szombaton reggel nyolckor, mikor a gyerek kicsi volt és még aludt a család. Rendszeresen hívnak este hat-hét körül.
Ha a páromat keresik, megkérdezik, hogy én ki vagyok. A lányomtól megkérdezték, hogy ki ő, hogy a család nevében dönt egy utazási ajánlatról. Na itt szétb...tt az ideg. Volt, hogy nem mutatkozott be, de megkérdezte kivel beszél.
Értem én, hogy ez egy munka, de egy szemét munka. Képzeljük el, ha mindenki így árulná a termékét. Mondjuk a sarki boltos minden nap végigtelefonálná a várost, hogy éppen mi akciós. Este, reggel, vasárnap... Vagy a fodrász hívogatna szombat reggelente mindenkit, hogy éppen akciós a 3/20-as gesztenyebarna hajfesték. Nem lenne életünk.
Ha engem a magán számomon kéretlenül hívogatnak, ráadásul már naponta, akkor nem tudok kedves lenni. Egy darabig ment, de nem érzik a határt.
Ha napközben hív, akkor ok, akkor kedves vagyok.
Tudom, hogy ez is egy munka, meg, hogy ez szegénynek a munkája, de nekem meg a magánéletem a saját otthonomban. Nekem az a szent! Ismeretlenül minimum tisztelje és ne tőlem várjanak megértést ha kéretlenül zaklatnak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.