De írhatnám azt is, hogy minden okkal történik. Nem véletlen az sem, hogy Te most itt vagy az mlmblog oldalamon és ezeket a sorokat olvasod... Gyakran csúszik ki az ember száján az a mondta, hogy “véletlen” pedig az esetek 99, de talán bátran mondhatom, hogy 100 %-ban nem véletlenről van szó, hanem egy olyan dologról aminek ott és akkor meg kellett történni.

Forrás: mlmblog.hu
Feltöltő: dnikita
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Ha valaki, akkor en nagyon is tudom, hogy amit ez a fiatal holgy allit, az igaz!
Viszont az is igaz, hogy amikor megtortenik velunk a "veletlen" , sokszor egyaltalan nem is jo dolog, akkor mergesek vagyunk, masokat hibaztatunk, es nem tudjuk, miert pont velunk tortent? Aztan nemsokara tortenik velunk valami mas, jobb dolog, es ha eleg jo kapcsolatban vagyunk sajat magunkkal, ismerjuk belso enunket, vissza fogjuk tudni vezetni az utobb tortent jo dolgot annyira, hogy rajojjunk: ha akkor az a "rossz" nem tortenik velunk, akkor ma nem lehettunk volna reszesei ennek a jo esemenynek, vagyis roviden: "Minden joban van valami rossz es forditva..."
Ezert hiszem peldaul, hogy most akarmennyire rossz is, KELL, hogy ez valamire jo legyen, hogy ebbol az apatiabol a magyarok ugy keruljenek ki, hogy ne is lehessen mas lehetoseg, csak a jo elerese, a gyozelem...
dnikita
@karma1: Köszönöm az értékes hozzászólást :-)
karma1
@dnikita: Szivesen, ha Te is hasonloan velekedsz...:o)))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.