Csöbör Katalin egy újabb példa arra, hogy e morális dimenzióban megrajzolhatatlan és mérhetetlen hatalom berkeiből végérvényesen eltűntek a jóízlésű emberek, és maradtak a szemforgató gyökerek. Miután Harrach Péter, a magyar álkereszténydemokrácia csuhátlan-gerinctelen szolgája megcsinálta a maga undorító műsorát a gyermekéhezés felszámolásának nem támogatása ügyében, a témában szintén érintett – korábban a Fidesz színeiben, a nemzeti minimum elnevezésű civil kezdeményezésre készült javaslatot kézjegyével ellátó – Csöbör Katalin miskolci képviselő is előadta, miért természetes, hogy ő csak tévedésből írhatott alá egy ilyen szörnyűséget: “Az ellenzéki pártok egyre inkább kisajátították, és ma jól láthatóan a saját politikai céljaik elérésére használják a nemzeti minimum programot”.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
Csöbörből-vödörbe értéktelen katalin, azonos szinten áll a nullával ! Pont.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
justhpeter
Nemzeti díszkeresztények mind. A többszörös köpönyegváltó Orbánnal az élen.
kakaósbögre
ebből is látszik az ősi magyar mondás igazsága:tisztességes ember nem fideszes.
nemjoezigy
Férgek mind!
Tehetnének valami értelmeset de nem tesznek, mert jó lenne a szegényeknek.
Az eddigi intézkedéseikkel elsősorban a nem rászorulókat, gazdagokat "támogatták" és ezt törvényesítve is. Másodsorban kapott a középosztály, akiknek csak kiegészíteni kellett.
De a szegények csak az ígérgetéseket és a maszlagot kapták, kaptuk.
Hogy csak egy példa, ami jó lenne ha eljutna az érintettekhez: második szakmát is ingyen tanulhatnak a polgárok. Akinek nincs a létfenntartáshoz (élelem, rezsi, utazás) félretett pénze, annak ez a lehetőség semmi, nem érhető el!
Márpedig pont azoknak lenn rá szükség.

Egyébként az összes, aki ott ül a parlamentben és a az államtitkárok, ombudsmanok, biztosok, egyéb ingyenélők, mind a társadalom kizsákmányolói, mindegy melyik párthoz tartoznak. Nem járna nekik csak az átlagjövedelem, alapjuttatásként. Gazdag skandináv államokban nem kapnak annyi juttatást a képviselők, kormánytagok funkcik mint minálunk, ebben a szegény országban!
Ez megint hiteltelenné teszi a képviselőinket! Mocskosul irritáló!
Freewolf
Sugárban hányunk az álliberális senkiháziak szépelgésétől!
Jankó123
" Csöbör Katalin miskolci képviselő is előadta, miért természetes, hogy ő csak tévedésből írhatott alá egy ilyen szörnyűséget:"

Katalin arra járt, megbotlott és véletlenül aláírta.
Uuupsz, milyen szar napom van ma - gondolta.
De, arra való a nyelvem, hogy "csontig helyesbítsek"!
:-)))
Clavigo
Ennyit tudsz Csöbör..Fingod nincs ,,hogy mit írsz alá,mit szavazol meg. Annyi előnyöd van,,hogy magasra dobott a szennyvíz...oszt jó napot.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.