A magyar közösség kérésére idén is lesz kazáncsereprogram Kárpátalján – mondta Soltész Miklós egyházi, nemzetiségi és civil társadalmi kapcsolatokért felelős államtitkár a Karitatív Tanács csütörtöki megbeszélése előtt tartott sajtótájékoztatón, Budapesten.

A 2014 decemberében megkezdett program keretében kárpátaljai magyar egyházi és közösségi intézmények kaptak új kazánt, amelyekkel le tudják cserélni a nagyon drága gázfűtést – közölte az államtitkár.

A csütörtöki tanácskozáson az idei kárpátaljai, illetve ukrajnai téli segítségnyújtás részleteit beszélik meg a karitatív tanács tagszervezetei – a Katolikus Karitász, a Magyar Máltai Szeretetszolgálat, a Református Szeretetszolgálat, az Ökumenikus Segélyszervezet, a Baptista Szeretetszolgálat és a Magyar Vöröskereszt –, továbbá a Johannita Segítő Szolgálat és a Szent Lukács Görögkatolikus Szeretetszolgálat vezetői.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

pbalage
ha most leírnám a véleményemet, akkor paraszt lennék a fideszesek szemében és rövidesen megjelenne egy fekete lefüggönyözött Volga a ház előtt, egy pici villogó leddel az alján.
lampa laz
Katolikus Karitász, a Magyar Máltai Szeretetszolgálat, a Református Szeretetszolgálat, az Ökumenikus Segélyszervezet, a Baptista Szeretetszolgálat és a Magyar Vöröskereszt –, továbbá a Johannita Segítő Szolgálat és a Szent Lukács Görögkatolikus Szeretetszolgálat

az összes húzzon a jó retkes pics...ába a külhoniakkal együtt!
lampa laz
@pbalage: nem paraszt lennél, hanem őszinte, de én így is értem a véleményed.
eszegfu
@lampa laz: 12:30 Bizonyára többen értjük igy is...kimondatlanul.
Toby
@pbalage: A fidesz-kondával szemben, soha, senki nem lehet elég paraszt - ezt a bagázst nem lehet überelni !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.