Kizárólag Románia felől érkeztek pénteken illegális határátlépők Magyarországra, ezért a kormány fokozott figyelmet fordít arra, hogy a magyar-román határszakasz ne váljon a migránsok új útvonalává – közölte Bakondi György, a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója szombaton az M1 aktuális csatornának nyilatkozva.

Hangsúlyozta, pénteken összesen négyen lépték át tiltott módon a magyar-román határt, miközben Szerbia és Horvátország felől egyetlen illegális migráns sem érkezett.

Bakondi György szerint ez azt is mutatja, hogy közös európai szándékkal meg lehetne állítani "Európa invázióját", amely továbbra is komoly biztonságpolitikai kockázatot jelent. Emellett európai szinten is példaértékűnek nevezte azt az együttműködést, amelynek részeként több ország is részt vesz a magyar határ védelmében.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kkalman
A kerítés építésekor már tudni lehetett, hogy Románia felé fognak jönni. Mire számított ez a dilettáns társulat? A most elfogott négy határsértő még előőrsnek se nevezhető. Jönnek ott majd még többen is. Nem kell készülni rá, elég lesz kapkodni majd akkor, tízezres létszámban jönnek.
papa.49
A bukott hör megállapította ami már nyár óta köztudott volt, de nem sokáig fognak jönni ha itt lesz a tél ez is megszűnik tavaszig)))))))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.