A cikk főszereplője egy fiatal magyar nő, aki új életet kezdett Norvégiában, pedig nagyon nem volt kedve hozzá. Nagyon rossz időszakon mentünk keresztül itthon, nekem a kiutazásunk előtti egy évben egyáltalán nem volt munkám. Két diplomám van, de hiába pályáztam, nem kaptam állást sehol sem. Angolul tárgyalási szinten beszélek, de még ez sem segített. Gyakorlatilag a lakásunkat sem tudtuk fenntartani ketten, mert nem kerestünk eleget hozzá. A férjemnek is alig akadt munkája, örültünk, ha be tudtunk vásárolni. Rengeteget gyötrődtem: vajon tényleg nem vagyok jó semmire? Azt hiszem, kreatív és értelmes ember vagyok, negyvenévesen abszolút aktív, sosem voltam lusta. Sokáig nem értettem, miért nem kellek mégse. Pályáztam árufeltöltőnek egy multihoz, ott meg túlképzett voltam. Aztán rájöttem, hogy nem én tehetek erről, ilyen országban élünk. Viszont nem akartam így élni, hát léptünk. És jól döntöttünk!

Forrás: nlcafe.hu
Feltöltő: Horizont
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
"Azért nem mentem, mert nem akartam hallani a nyomasztó sztorikat, egyszerűen nem hiányzik az a légkör, amiből ide menekültem. "

Olvasod orbánc ? Te geci mocsok ! Ők az igazi saját lábon állók, te patkány !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
justhpeter
@Horizont: Súlyos tévedés.
Egy magyar politikus nem ír és nem olvas. Amikor mégis, annyi bornírt mondatot hoz össze, hogy csak lejáratja normális magyarokat.
Az elefántcsonttorony pedig nélkülözhetetlen, hiszen ott osztják a pénzt. Abból pedig egyetlen politikus nem akar kimaradni.
Yoda69
@human: Jovo heten jovunk haza, es majd 2 honapot leszunk otthon.
Kivancsi vagyok a feelingre.
Január
Elkúrták a politikusok ezt az elit váltást, de nagyon. Kérdés, amire nincs egyértelmű válasz. Miért hagytuk, hogy így legyen? Talán azért, mert nem ismertük a lényeget, féligéretekkel az orruknál fogva vezették az embereket. Elég, ha csak az Eu. csatlakozásra hivatkozom, mennyi mindennel nem volt az ország lakossága tisztában, - közben eladták fejünk felől, talpunk alól az országot, amiből a pórnép semmit sem kapott, csak a mézesmadzagot húzogatták az orra előtt, amiből még mézes cérna sem lett.

Nem véletlenül mondják azt, hogy az információ hatalom. Mi csak annyit tudunk a világról, amit az irányított média az orrunkra köt, és ez így jó a hatalomnak.

Csak kérdés, - hogy a rengeteg dolgozni akaró és tudó ember a megélhetése miatt ment el az országból megélhetést találni magának, gazdagítani más országot - ez most jó a politikának a mindenkori hatalomnak? Vagy most nyalt vissza a fagyi?
Yoda69
@Horizont: Koszonom!

Mostanaban neztem meg a Honfoglalas es az Istvan a Kiraly c. filmeket.
Mindketto nagyon jo, es foleg az utobbi rendkivul aktualis a mai helyzetre.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.