"Ez a biztonsági intézkedés elég komolytalannak tűnik itt a Délinél... A gyrososnál támaszkodik két rendőr, és nézik a seggem" – írta egy nő ismerős, miközben éppen befutott a miniszterelnök legújabb előirányzata arról, mennyire tanácsos immár összeszarnia magát a magyar lakosságnak a pénteki párizsi támadások tükrében.

Mert a hétvégén Orbán Viktor két nagy álma is teljesült, nemcsak hogy 44 év után kijutottunk az EB-re, de végre bombázott a migránsáradat!

Úgy: kulturálisan, földrészileg – szól a hírmagyarázat. Már itthon persze, a franciák (végül is érintettek) első nap leszögezték, hogy terrortámadás történt, nem bevándorlótámadás vagy muszlimpogrom, ahogy azt idehaza láttatni szeretnék.

A miniszterelnök mindenesetre rendületlenül élvezi a feszültséget, régóta várta már, hogy végre mi is tényleg veszélybe kerüljünk legalább egy kicsikét. Így már nem a lidérceivel kell bokszolnia, ha feltűnt a valódi ellenség. Igaz, amíg Orbán továbbra is a menekülteknek és az “idegen kultúráknak” osztja a felcsúti parasztlengőket, Európa a terroristákkal küzd. De hát így megy ez a kocsmában is: gyenge a gyengével, erős az erőssel, otthon aztán mindenki úgy meséli, hogy rajta múlott élet és halál. 

Orbánon egyelőre pechére nem múlik semmi, Magyarországon még a terrorista is csak gyors kanyart vesz. És, hogy ezt a propaganda osztályon kívül minden szerv elismeri, jól mutatja, hogy a “fokozott biztonsági intézkedés” két, büfépulton támaszkodó közrendőrt jelent a pályaudvaron. 

Hogy valójában mennyire vagyunk veszélyben, nem tudhatjuk, annyi biztos, hogy ha Orbánon múlna, az élethosszig tartó állandó készültség is kevés lenne. Ez ugyanis politikájának a lényege, ehhez adtak most hatalmas muníciót a terroristák, akiknek ennyiben ugyanaz a céljuk, mint a magyar miniszterelnöknek: féljetek.

50 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Desischado
orbánnak most bejött az élet, nem érdekli a tragédia, szerintem titokban örvendezik, hogy az események ennyire a kezére játszanak. Azt akarja, hogy rettegjünk,addig sem foglalkozunk a mocskos üzelmeivel! Erről van itt szó, nem másról!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Desischado
@dr Feco: Elnézést, téves lájk! Honnan szeded te ezt?! Nem szervezték be egyik országot sem, csak nem jól kezelték a migráns ügyet, ahogy sok minden mást sem. Csak űléseznek, meg megy a szájkarate!
teuton
@Freewolf: Gratula! A diszoklevelet hova küldhetem az 500. hazaarulozasodert?
Freewolf
@teuton: A véleményem a sajátom! Akit zavar, hogy a hazaárulókat hazaárulónak nevezem, az magára vessen!
teuton
A velemenyed tartsd meg magadnak, senkit nem erdekel. Ha valami tenyt tudsz kulturalt formaban közölni ami temaba vag, nem gyülöletet kelt, sert vagy uszit, akkor azt ugy tedd. Különben mehetsz Azsiaba a vezered utan a rokonokhoz...
Lepényleső
Ő ne tudná milyenek a migránsok,most is azok kenyerét eszi,csak mi dolgozunk érte.
kukac50
Gazdasági helyzetről meg nem beszél ami igazán jó , csak papíron a valóságban nem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.