A Terrorelhárítási Központ (TEK) tette a dolgát, megakadályozott egy bűncselekményt, a kérdés pedig nem az, hogy ki profi vagy ki amatőr, hanem az, hogy ki az, aki bűncselekményre készül – mondta Németh Szilárd, a nemzetbiztonsági bizottság fideszes alelnöke csütörtökön az MTI-nek a TEK hétvégi akciójával kapcsolatban.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Csunya dolog a rezsibiztos urat kirohogni, mert ott Angliaban nem is ismerik a reszleteket,... Ha ismernek, mar meg is haltak volna a rohogestol...:o)))
karma1
Csunya dolog a rezsibiztos urat kirohogni, mert ott Angliaban nem is ismerik a reszleteket,... Ha ismernek, mar meg is haltak volna a rohogestol...:o)))
dr. prédikátor
Na csak semmi nagyképüség a britek részéről!Mi is röhögünk a teketleneken!!!
coni
Ők könnyen nevetnek rajta, de itthon elérte a célját a politikai akció. Az emberek rettegve mesélik egymásnak, hogy az ISIS célkeresztjébe kerültünk, holott azt se tudják hol fekszik Magyarország és keverik Budapestet és Bukarestet, de mindkét város porszem a szemükben, amire nem érdemes lőni.
A szélsőjobb valós veszély itthon, de ez nem újkeletű probléma és köze sincs az Arab Államhoz.
Eriksson
Párizsban is röhögTEK volna, az ottani polgi megossza velük, amit ő előre tudott?
hvg.hu/vilag/20151125_A_parizsi_terror_elott_volt_listaja_a_ter
feleselek
Mi is!!! Amit a főtestőr Tek főfő igazgatója bemutatott az ATV-n egy hatalmas baromság! Egy értelmes mondat, nem sok, sem hagyta el ajkait... Egy önigazolást megkisérlő emberke gyatra próbálkozása, aki minden második kérdésre azzal próbált válaszolni, hogy a szakértők a szakértőkmajd megadják a választ...!
Nos! Ők nem szakértők???
15 milliárdból hozták létre a TEK-et. Évente a költségvetése 10-12 milliárd, emellett évente különböző dolgokra, ugymint Audi Q7 tipusu luxusterepjárókra, amiből eddig kb 70 db-ot vásároltak... Repülőgép beszerzés és szállitás a gyakorláshoz stb.
Azt hiszem ez tulontul nagy költség ennek az országnak!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.