A győri ügyészség vádat emelt három emberrel szemben, akik tavaly nyáron, két hónapon keresztül napi rendszerességgel bántalmazták zárkatársukat a győri börtönben – írja az Index.

A vádlottak a náluk jóval idősebb sértett személyes tárgyait és pénzét elvették, nem engedték sétára és az ágyra feküdni, ruhából készült pórázzal a szekrényhez kötötték, és megerőszakolással fenyegették.

A férfi nem mert szólni a nevelőknek, a szomszéd zárkában ülők azonban – akik hallották a bántalmazásokat – jelentették az őröknek, akik áthelyezték. A sértett test szerte zúzódásos sérüléseket szenvedett, illetve többszörös bordatöréseket szenvedett el.

Az ügyészség aljas indokból, folytatólagosan elkövetett súlyos testi sértéssel, és személyi szabadság megsértésével vádolja a három férfit, akik a halmazati szabályokra tekintettel 7 és fél évet kaphatnak.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Feraj49
És mi lesz a büntetésük ? Börtönbe zárják őket, Remélem FEGYHÁZBAN kell a többi büntetést letölteniük. Olyan rabok között akik őket terrorizálják .Furcsa,hogy az őrök nem vettek észre semmit ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.