Pintér Sándor és Tasnádi László rendkívüli sajtótájékoztatót tartottak, ahol elmondták: a TEK-nek információja volt arról, hogy az ország védett vezetői közül valaki ellen egy támadást szerveznek és akarnak végrehajtani.

Pintér szerint kormánytagot akartak kivégezni a TEK által elfogott "terroristák"

Tasnádi László, a Belügyminisztérium rendészeti államtitkára a tárca pénteki sajtótájékoztatón kijelentette: kormánytagot akart “kivégezni” a TEK által elfogott, előzetesben lévő két férfi. Az államtitkár azt nem mondta meg, hogy pontosan ki ellen tervezett támadást a két férfi, annyit közölt: a szélsőséges nézeteket valló gyanúsítottak egy laza szerveződésű, “hadsereg” elnevezésű csoporthoz tartoztak.

Pintér Sándor elmondása szerint egy lehallgatás kapcsán indították el az akciót. Ebben olyan szavak hangoztak el, amelyek egyértelműen a kiemelt személyek életét fenyegették.

Pintér sajnálkozásának adott hangot az eset médiavisszhangja kapcsán, véleménye szerint "nemtelen támadás" érte a rendőrség és a TEK munkatársait.

49 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Felipe
Csak egyet?

Hát ez van mikor a hazugságot még nagyobb hazugsággal tetéznek. Végén beszippantja don pinyő elvtársékat a hazugság spirál.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Marcipán
A Btk. szerint, egy gázspray vagy gázpisztoly birtoklása is törvénybe ütközik, ha mind ehhez nincs megfelelő engedély! Véleményem szerint, ne grasszáljanak fegyverekkel megrakott autókkal az országutakon. Nem a TEK, hanem balfasz sajtó lőtt megint jócskán mellé. A sok megkeseredett balliberális, meg véresre dörzsölte a kezét örömében. Józanság hölgyeim és uraim!!!
világlátó
Valóban teljesen hülyének néznek ezek mindenkit. Ez már a tragikomédia kategóriája. A tehetetlenség, a szervezetlenség és az összehangolt kommunikáció látszatát kelti ez a hír.Embercsempészek, drogdealerek, autótolvajok- autóbontó bandák, tenyészállat tolvajok, tanyákat, hétvégi házakat kifosztó bandák , gárdista uniformisban még mindig szabadon demonstráló, szervezett alakulatok, 64 vármegye, betyársereg, de ki tudja miféle agresszív, garázda tolvaj létezik még ebben a 9 milliós kis országban.Erre most " egy kormánytag elleni merényletet tervező kis amatőr csoportot fognak el " csak azért, hogy kimentsék Hajdú Jánost szorult helyzetéből. Én nem tartom őt hülyének, őt oda küldték az ATV. stúdiójába.
Mint talán hihető, ez a Tv. csatorna az, amelyik kétségekkel fogadja a kormány félelmetkeltő kirohanásait, tehát a kétségeket el kell oszlatni, féljenek az atv. nézői is! Sajnálatos, hogy ma a világban olyan állapotok uralkodnak, hogy még egy ilyen ostoba és nagy nehezen kreált hírrel is enmbereke sokaságát lehet megvezetni. Ez éppen olyan sebtében gyártott hír, mint az amivel a TEK vezetőjét beküldték a stúdióba. Feltételezés, semmi vizsgálat, sem ügyészség, sem bíróság, senki, csak Pintér belügyminiszter. Elfogadhatatlan. Ahogy az is, hogy ilyen belső erők élhetnek, hülyeségekkel táplálhatják környezetüket, hiszékeny, tanulatlan embereket toborozhatnak maguk köré, ellenségeket gyárthatnak maguknak, kiképző bázisokat építhetnek, egyenruha szabóságokat működtethetnek, propaganda anyagokat gyárthatnak és dobálhatnak a lakosság postaládájába, megjelenésükkel félelmet keltenek, zavarják az emberek közötti szabad vélemény nyilvánítást, a baloldali ellenzékhez soroltak rettegnek a megszégyenítéstől a megverettetéstől. A vidéki ember kiszolgáltatottabb, nem a TEK .-től, a rendőrségtől kell félnie, hanem néhány elveteműlt félrevezetett, erőszakos szélsőségestől. Nem jól van ez így Belügyminiszter Úr !!
egyvandor
Már eljött az ideje, hogy visszaigazolják Gorbán menekültek elleni fellépést, meg helyrehozzák a tek renoméját is, úgy hogy már nagyon el kelne egy merénylet kísérlet látványos megakadályozása még akkor is ha nem szír a gyanúsított. (így könnyebb GyF-re terelni a gyanút)
egyvandor
Marcipán a tek magánhadseregként való működtetése is törvénytelen. Csák Máté jut eszembe a csútitörpről. Nem is esik messze a két helyszín egymástól.
kopeba
Ha sikerült volna nekik megmentették volna az országot.
jancsik68
Ezek még hazudni is hülyék!Eddig sem volt sok bizalmam az unTEK.ben!Ezután???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.