Facebook-csoport alakult annak a kamionosnak az érdekében, aki Calais-nál ráhúzta a kormányt az autópályán illegálisan gyalogló bevándorló fiatalokra. A néhány napja létrehozott közösségnek máris 20 ezer tagja van.

Kiállunk Á. Levente Jeddi mellett címmel Facebook-csoport alakult annak a magyar kamionosnak a védelmében, aki Calais-nál a menekültekre húzta a kormányt. A november 28-án alakult csoportnak jelenleg csaknem 20 ezer tagja van.

Húszezer facebookozó kiáll a suhancokat ijesztgető kamionos mellett

A tömör leírás szerint:

"Fel akarják jelenteni, duplán megakarják keseríteni az életét el akarják veteni a munkáját, MERT VÉDENI MERTE MAGÁT A MIGRÁNSOKKAL SZEMBE NE HAGYJUK!!!!"

A csoport falán közzétették, ki jelentette fel a kamionost, és hírekkel szolgálnak a calais-i menekülthelyzet aktualitásairól is.

Mint ismert, egy magyar kamionos pár napja feltöltött egy 15 perces videót a YouTube-ra, amelyen az látható, hogy az autópályán csapatokban grasszáló bevándorló fiatalok kövekkel dobálják az elhaladó kamionokat, illetve elfordítják a tükröket, letépik a ponyvát, hogy megállásra kényszerítsék a sofőröket, és feljussanak az Angliába tartó kamionokra.

A kamionos – hogy elijessze a suhancokat – többször is túl közel hajtott hozzájuk.

Mint megírtuk: munkáltatója nem tervezi a kamionos kirúgását, de megkérte, hogy legközelebb ne tegyen hasonlót.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

wagabund
nem lehet kiragadni a kamionos cselekményét a jogi környezetből...ha tárgyalásra kerülne sor, akkor üljön már mellette az összes illegálisan ott tartozkodó, garázda migráns, és a francia autópályarendőrség helyi parancsnoka is..
alterego56
Érdekelne hogy mi történne akkor ha ugyan ezt tennék európai keresztények Iránban, Pakisztánban vagy néhány afrikai "demokráciában" ahonnan ezek az "ifjútitánok" jöttek. Tartok tőle hogy egyik másik kötélen végezné vagy csak egyszerűen lefejeznék.
Villon
Úgy emlékszem, hogy annak idején a Whiskys rabló mellet is kiálltak. Isaorának még pénzt is gyűjtöttek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.