A Pappas Auto huszonöt éves, ugyanúgy, ahogy a Gézengúz Alapítvány. Ebből az alkalomból a cég lemondott a karácsonyi partiról és a partnereknek küldött ajándékokról, helyette 3 millió Ft értékű adománnyal támogatta az alapítványt. A Gézengúz Alapítvány országosan évente több mint kétezer gyermeknek nyújt segítséget, az elmúlt 25 év alatt nagyvárosnyi családnak adott esélyt a teljesebb életre. Az alapítvány többek között a Dinamikus Szenzoros Integrációs Terápia (DSZT) Magyarországon egyedülálló módon vízre is adaptált módszerét dolgozta ki, a Pappas Auto támogatása ebben nyújt segítséget - emelte ki Dr. Schultheisz Judit, az alapítvány orvosigazgatója. Az úgynevezett neuro-hidroterápia alkalmazása idegrendszeri fejlődésben érintett gyermekek hatékony kezelésére nyújt lehetőséget, koraszülöttektől az óvodás korban járókig. Az átadási ünnepségen Nagy István, a Pappas Auto ügyvezetője elmondta: a Magyarországon szintén 25 éve jelenlévő cég számára a kezdetek óta rendkívüli...

Forrás: facebook.com
Feltöltő: SzuZsuzsa
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemjoezigy
Végre ilyeneket is lehet tapasztalni! Nagy segítség a Gézengúz Alapítványnak.
Amíg volt munkám (multinál is), mindig sajnáltam az így kidobott pénzt, ami hasznosabb lett volna adakozásra, (vagy a keveset kereső rászoruló kollégáknak adni, mert az volt sok)
Grarula a tettért.
Kíváncsi lennék, hogy a milliárdosaink, akik a polgárokon gazdagodtak meg, mikor adnak vissza a megkárosítottaknak!
Ja, hogy ez fölösleges, mert inkább odaadják a közösség/adó helyett az orbán stadionjának!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.