Egy újabb, állítólagos gyújtogatással és nagy értékű biztosítási csalással kapcsolatos ügyben hallgatta meg a rendőrség Galambos Lajost – írja a Blikk.

Egy nagy értékű biztosítási csalás miatt nyomoz a Budapesti Rendőr-főkapitányság, már kis is hallgatták az áramlopási ügy miatt előzetesben lévő Lagzi Lajcsit.

Biztosítási csalás miatt faggatták a rendőrök Lagzi Lajcsit

A lap információja szerint az egyik biztosítótársaság tett feljelentést az ügyben, miután Lagzi Lajcsi százmilliós kártérítést akart behajtani a cégen, a kárigény benyújtásakor azt állította, hogy négy évvel ezelőtt leégett a boldogasszonypusztai birtokán egy magtár. Csakhogy a biztosító szerint szándékos gyújtogatás történt, s a biztosítással akart pénzhez jutni az elkö­vető. Jelenleg még ismeretlen tettes ellen folyik nyomozás – közölte a lappal a rendőrség.

Lagzi Lajcsi ügyvédje, dr. Fröhlich Krisztián szerint védence nem követett el semmit, sőt megjegyezte: ő is feljelentette a biztosítótársaságot.

Mivel a biztosító nem fizette ki a kárigényt, szó sincs csalásról. Galambos Lajos pedig polgári pert indított a cég ellen

- mondta az ügyvéd.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

mariaberta
Még mit csinált ez a szegény Lajcsi? Lassan már ő lesz Magyarország egyetlen és sokoldalú bűnözője.
A " MIGRÁNCSOK " népvándorlását nem ő indította el?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
mariaberta
Még mit csinált ez a szegény Lajcsi? Lassan már ő lesz Magyarország egyetlen és sokoldalú bűnözője.
A " MIGRÁNCSOK " népvándorlását nem ő indította el?
eszegfu
@mariaberta: Nekem is hasonló gondolataim vannak... állitólag 10 éve "lopja" az összes közüzemet, 4 éve biztositási valamije volt, no meg az ü.a. kutja... Ha ezt évek óta csinálja, miért pont most "olvasnak" rá mindent a fejére?! Hol volt eddig az ellenőrzési, vagy a nyomozó hatóság?! Hajlok rá, hogy "rálépett valakinek a tyukszemére"... ahogy mondta...
simmering73
Mi van fiúkák? Nem találtok fogást Lajoson? Gyujtogatás, biztosítási csalás... a kurvák futtatását ki ne feljtsétek.
verum
Mi van, a gázlopás már nem elég?
Talán VALAKI is benne volt a buliban és gyorsan felejtős lesz, ezért kell valami mást is találni?
dr. prédikátor
Nem csiptem a Lajost! De úgy látszik valakinek nagyon útban van.Valaki nagyon meg akar szabadulni tőle,de úgy látszik semmi nem jön össze ellene!!!Kiváncsi leszek hogy pedofíliával meg terrorcselekménnyel mikor vádolják meg!!!Lehet hogy még nemi erőszak is lesz!!!
pbalage
Az állatviágban is úgy szokott történni, hogy a bajban lévőkre még a legyek is rászállnak lakmározni.
Jó kis csápjaik vannak ám az ilyen helyzetek esetére.
karma1
Na, a rendorseg megint egy picit "lukra futott" az olajtartallyal kapcsolatban...
Vagy nalunk mindenki bunozik, aki nem a varos- vagy a falukozpontban el... Nekunk is van egy tizezer literes olajtankunk a foldbeasva, hiszen minden gazdasagban vannak ero- es munkagepek, sok helyen a futes is olajkazan, kozponti futesre, es a szemelyautok is Diesel uzemuek.
Ez ekkora buntett volna? Ugy latszik, valoban allati nehez bevarrni jogerosen...
Mi van azokkal az oraleolvasokkal, akik allitolag meg voltak vesztegetve TIZ EVEN keresztul??? Ellenuk is volt valami eljaras, de nagyon gyorsan el is tuntek szem elol...
feleselek
Egyértelmű, hogy kiadták a levadászási engedélyt Lajcsira és most bármit, de találniuk kell ellene valamit...Valakinek nagyon a tyukszemére léphetett...!
feleselek
@karma1: Az oraleolvasókra vadászati tilalom van...
karma1
@feleselek: Csak csondben kerdem: csak nem Te is az volnal? No persze nem a korrupt, hanem a kedves fajtabol...:o))) Hozzank mindig ilyen jon, pedig szegenykenek rendesen kell tornasznia, mire le tudja olvasni a villanyorat...:o))
eugen4402
Kárpátmedencefalva a Nagy Megtisztulás küszöbére érkezett: megtaláltuk a bűnbakot, minden bűneink forrását, akire lassan ráruházzuk a teljes Btk-listát.
"Egy, csak egy legény van ...", aki maga a megtestesült Gonosz, de hála a belügyminiszternek, ez a szörny már tömlöcben sínylődik béklyók súlya. A két hét letelt: végre rend van az országban! Lakodalom Lajos pedig fújhatja!
(Nem a trombitát...)
papa.49
Nekem is ez volt az első pár nap után a gondolatom, valakinek, valami fütyisznek nagyon a bögyében lehet a Lajcsi, de azért ez már undorító amit tesznek vele!!!
Aki Én
Kit qrt vagy nem qrt ez a Lajcsi gyerek, hogy ennyire rákattantak?
mariaberta
@dr. prédikátor: Nem fogsz sokáig várni, ezektől minden kitelik.
feleselek
@karma1: Nem! Én mindig a fizetős oldalon álltam és már elég régen nyögdijas vagyok, ugyhogy a fizetős oldal maradt...
feleselek
@karma1: A fizetős= számlafizetős... A tévedések elkerülése végett.
silber13
Még mit találnak ki, hogy eltávolítsák? gennyes emberek gennyes munkája!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.