Ismét rendőrök lepték el Galambos Lajos birtokát a héten. Kiderült: milliós értékű műkincsek után kutattak – írta a Blikk.

Ugyanis a komáromi erőd szomszédságában zajló földmunkák közben előkerült egy rendkívül ritka és értékes római kori kőtábla. A lelet a magyar állam tulajdona lenne, de valaki ellopta. A Komárom-Esztergom megyei rendőröknek pedig egy tanú azt állította: a zenész birtokán kell keresgélniük, mert információjuk van róla, hogy oda vitték. Állítólag egy autóban rejtették el, valahol a többhektáros területen.

Az erről szóló információt Galambos Lajos ügyvédje megerősítette a lapnak, de azt határozottan leszögezte: ügyfelét nem vádolják semmivel.

Az 1,8 méter magas, 1,2 méter széles római kori kőtáblát nem találták meg a nyomozók. A nagyszámú rendőri jelenlét oka a birtokon az volt, hogy a lehető leggyorsabban elvégezzék a kutatást. Galambos Lajos nem érintett semmilyen légből kapott lopással kapcsolatos bűncselekményben.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Hulyek. Lajcsi csak ugyanazt az otletet csinalta vegig, mint a parasztbacsi, akit bevisznek a koterba. Kiuzen az oreg a bortonorrel a kamasz fianak, hogy mivel a kertet fol kell asni, itt a tavasz, talaljon ki valamit. A fiu erre elballag a rendorsegre, es azt mondja, hogy az edesapja megolte egy rosszakarojat, es elasta a kertben, mire a szimatot fogo rendorok azonnal kimennek a helyszinre es az egesz kertet folassak, persze, nem talaltak benne senkit..
Most ugyan nem a Lajcsi uzent ki, de a tanu, aki eloszor egyedul vall a rendoroknek "tanukent" a lopasrol, aztan meg valahogy az ujsagiro azonnal tobbesszamra valt, jellemzo a magyarokra... Nevtelenul, felelossegvalllalas nelkul feljelenteni a masikat...
"Utoljara ebben az orszagban Mikes Kelemen irta ala a levele't" (by Hofi)...
Valakinek nagyon belekeverhetett a lecsojaba szegeny Lala, hogy ennyire akarnak nala talalni valamit... Az amerikai filmekben a rossz, korrupt rendor ilyenkor veszi elo a belsozsebebol a heroinos zacskot, es teszi be a helyszinre...:o(((( Meg ezt is egerheti Lajcsi...
mariaberta
Az, hogy Lajcsinál mindent kutatnak, felforgatnak, később talán még a földet is felássák, nincs-e ott kincs, még talán rendben is van, kutassanak. De miért csak Lajcsinál? Talán sokat ártott Orbánéknak? A többiekkel mi van? Az olyan Mészárosnál, saját lábon álló Tiborcznál és a "rokonok pénzén " építkező Szíjjártónál, meg az annyit is érő Lázárnál? meg a többinél? Ott minden rendben? Ki hiszi ezt el?
Lajcsi, Lajcsi,,, valakinek nagyon a tyúkszemére léptél!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.