Összesen több mint 230 millió forintnak megfelelő kártérítést ítélt meg az Emberi Jogok Európai Bírósága csütörtökön 43 magyar fogvatartottnak, mert a testület megítélése szerint ellentétes az Emberi Jogok Európai Egyezményével és sérti a megalázó vagy embertelen bánásmód tilalmát, hogy túlzsúfolt cellákban tartják őket fogva.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Szókrakész
A jó prostituált édes muttijukat.
Azt.
És az áldozatok, vagy azok hozzátartozói mit kapnak?!?!?!
agnes200
Ez tényleg nevetséges. Norvégiában lehet elmenne, de nálunk a normális, becsületes emberek nem élnek ennyiből! Nálunk a fogyatékos gyerekek nem kapnak támogatást a terápiáikhoz! Nálunk tandíjat fizet, aki egyetemre akar menni! A munkanélkülieknek nem adnak ennyi támogatást az elhelyezkedéshez! Ebben a kontextusban genyaság ezeknek pénzt adni.
Vagy mit szóljon ehhez egy anyuka, akinek penészes falú iskolába jár a gyereke? Vagy akinek az orvosi ellátás hiánya miatt hal meg hozzátartozója? Ilyen alapon még több millió ember van ebben az országban, akinek állampolgári jogon járna valami, de nem kapja meg, mert nincs rá keret. És nem bűnöző, mint ezek!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.