Ostrom alatt állnak az európai alapértékek, a kereszténység és a nemzeti gondolat – jelentette ki az Országgyűlés elnöke pénteken a felvidéki Csallóközcsütörtökben, ahol ünnepi beszédet mondott a felújított Fehér Kereszt helyi szakrális emlékmű ünnepélyes felavatásán.

Kövér László párhuzamot vont a Fehér Kereszt felállításának "ostromidőszaka" – az első világháború kitörése előtti évek – és a szakrális emlékmű felújításának időszaka – a jelen – európai történései között.

"Amikor 1913-ban felállították ezt a Fehér Keresztet, Európa egymással szembe fordított nemzetei egymás életterének ostromára készültek. (...) Most, amikor helyreállítják a Fehér Keresztet, Európában ismét ostromidők járnak, szellemi ostrom alatt állnak az európai alapértékek, a kereszténység és a nemzeti gondolat, politikai ostrom alatt állnak a nemzetállamok, és migrációs ostrom alatt áll maga Európa is, azért mert a kontinensen kívüli erők ki akarják terjeszteni uralmukat és identitásukat Európára" – jelentette ki a politikus.

Kövér: Európában ostromidők járnak

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
,,Bolond lyukból, bolond szél fúj,,)))))))))))
DR Eric CARTMEN
"Kövér modorával , a lapaj paraszt kinézetével, a világ legszalonképtelenebb parlamenti elnöke. egy sárgarézkampóval a kézében subában,egy birkanyájat legeltetve a Hortobágy legszebb idegen forgalmi látványossága lenne. A stílusa megjelenése erre teszi alkalmassá, de csak erre. Jelleme az arcáról leolvasható.Orbán azzá vált, ami, Kövér viszont eleve ilyennek született, komcsi család komcsi gyereke. Az az ország szegénységi bizonyítványa, hogy egy ilyen alak házelnök lehet, de egyáltalán beteheti a lábát az ország házába."
justhpeter
Kövér lassan utoléri Kósa Lalát. A fideSS frakcióban igazán meg lehetne rendezni az abszolút sötét rémek találkozóját. Én bevenném a csapatba a rezsibiztost is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.