Ragasztószalagot tettek kisfia szájára – ezt mondta az RTL Klub Híradójának egy apuka, akinek gyereke ugyanabba a Bács-Kiskun megyei óvodába jár, ahol megkötöztek egy kisfiút, mert rossz volt.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Fradigege
Nem akarok ugyebár kötözködni, de ha normálissabb lenne az óvónőképzés és ezzel egyenesarányban kellemessebb lenne a fizetés, más morállal nyúlnának a gyerekekhez. Ez egy spirál. Hitvány állam, hitványt termel. Azért a másik oldalt is meg kellene hallgatni.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Fradigege
Nem akarok ugyebár kötözködni, de ha normálissabb lenne az óvónőképzés és ezzel egyenesarányban kellemessebb lenne a fizetés, más morállal nyúlnának a gyerekekhez. Ez egy spirál. Hitvány állam, hitványt termel. Azért a másik oldalt is meg kellene hallgatni.
enslaved
@Fradigege: Nem mondanám, hogy alacsony lenne az óvónők bére, a nejem is 200 felett keres nettóban. A másik meg, hogy nehogy már az alapján dolgozzon valaki, hogy mennyit keres, senki nem kötelezi a bolti eladókat, hogy azok legyenek, az ápolónőket, hogy azok legyenek, ők maguk választják a szakmájukat. Most hogyan nézne az ki, ha én kérek egy rúd Pick szalámit, az eladó meg hozzám vágná, csak mert ő nem teheti meg esetleg? Az óvónői munkáról meg szerintem fogalmad nincs, én már több gyereket vágtam volna úgy képen, hogy a másikat a fal adta volna, de tudom ahogyan a többi óvónő is, hogy a hiba a szülőkben keresendő, viszont ha szól nekik az ember, akkor még agyon is ütne némelyik. Nem olyan ez, mint egy szalag mellett állni és dolgozni, vagy füvet nyírni.
Levendula
"Több gyereket is bántalmazhattak a kaskantyúi óvodában" De csak azért, mert a vezető istenfélő ember...
micfild
@Levendula: Az "istenfélés" szokott lenni a legfőbb ok.
ila51
Én nem járok oviba , de sokszor hallom a kedves szülőt ahogy közlekedik a gyerekkel , és " neveli "
magyarbakancs
A sok idióta szülő nevelné meg magzatát.
Nem kell mindent a gyerekre hagyni.
Tanárom mondta elsőben hátra kötöm a sarkad.
Zsuzsicili
@magyarbakancs: Sok szülő is nevelésre szorúlna,,akiknek most van óvodás gyereke ! Szerintem nagyon felfújtàk ezt ! Nagyon sok gyerek egyszerűen kezelhetetlen az otthoni nevelés hiànya következménye végett! Így aztàn az ovónőnek,tanárnak sincs tisztelete ,sőt a gyerek veheti,de a neveletlen gyerekre rà szólni is bűn ! Szerintem vicces formàban történt az amiből bűnügyet kreàltak !
magyarbakancs
@Zsuzsicili: Teljes mértékben osztom, amit írtál.
Mertem volna lehülyézni anyámat, apámat.
A fal adta volna a másik pofont.
Modern nevelés csődje, na meg a sok válás oka is ezek a kezelhetetlen gyerekek.
Annak idején játszani akartam az asztalnál ebéd közben, apám mondta mindenek megvan az ideje a játéknak és az evésnek is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.