A történetét ő maga osztotta meg a Facebookon. Azt írja, csak a lélekjelenlétének köszönheti, hogy ki tudott szabadulni támadója szorításából.

“Ne sportolj egyedül este a szabadban Magyarországon 2015-ben” – ezzel indul annak a lánynak a bejegyzése, akit a Margit-szigeten támadtak meg futás közben. Történetét vasárnap osztotta meg a Facebookon. A poszt mellé képeket is csatolt saját magáról, amelyeken sérülései láthatók.

Fényes nappal támadtak meg egy lányt a Margit-szigeten

Azt írja, csak a lélekjelenlétének köszönheti, hogy ki tudott szabadulni támadója karjai közül. Egy fiatalember futott előtte pár száz méterrel, hozzá rohant oda sprintelve, hogy segítséget kérjen.

A történtek után feljelentést tett a rendőrségen és reméli, elkapják támadóját. “Rendkívül szomorú az, hogy ilyen megtörténhet kikapcsolódás közben akár délután 4 órakor” – fűzte hozzá. Bejegyzését azóta több százan megosztották.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Fosőr, MIKOR TELIK LE A 2 HÉT???VAGY MONDJÁL LE ALKALMATLANSÁG CÍMÉN!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kutyahűség
Amíg létezik anya- és nőgyűlölet, addig létezik nők elleni erőszak is. :( Erről nem a migránsok tehetnek, nem Orbán, hanem a hülye anyák. Jobbulást a lánynak!
izo
@Horizont: Orbán-fóbiáddal fordulj orvoshoz!
human
@Horizont: Orbán megmondta, hogy mindenki migráns, az is akinek felmenői valaha máshonnan jöttek oda ahol most vannak, így a terroristák mind migránsok. És ebből egy logikailag hibás következtetéssel el lehet jutni a kollektív bűnösségig.
Amúgy én például két órája migráltam haza a munkából és babot vacsoráztam, úgyhogy vegyi támadás várható.
pagoda
A Szigetre nem jár rendőr autó? Vagy oda már nem jutott?!
human
Rokonomat meg fényes nappal rabolták ki. Egy darabig a földön is húzták, mert nem engedte el a táskáját. Egy figyelt az utca végén és a társa csapott le. Sajnos ilyenek megtörténnek.
verum
Helyesbíthetnék már a cikket, mert a lányt este támadták meg. Csak azt írta a facés oldalán, hogy ez akár nappal is megtörténhetne.
Ilyen felületes olvasás, szövegértelmezés a kommentelőknél megszokott, de legalább egy cikkíró lenne alaposabb egy csöppet.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.