December elején L. Simon László miniszterelnökségi államtitkár fitneszedző felesége 34,4 hektárt nyert el a földárverésen – írja a Blikk. Az asszony 21 millió 250 ezer forintért jutott birtokhoz a festői Nadapon. A lap szerint ez igen jutányos ár, hektáronként 617 ezer forintért, hiszen a szomszédos Velencén csaknem 3 millió forintba került ugyanekkora terület. Az államtitkár neje által megvett föld ráadásul idegenforgalmi célokra is alkalmas, bár jelenleg szántóként, legelőként van nyilvántartva. Az államtitkár a Fejér megyei regionális hírportálnak azt mondta, örül annak, hogy a helyben élő magyar gazdáké lehet a magyar föld. Abban sem látott politikai kockázatot, ha politikus vesz földet, hiszen a földárverés nyilvános, de ő nem akar földet venni. Azt ugyanakkor nem zárta ki, hogy felesége vagy családtagjai licitáljanak, mert hosszú távon a gazdálkodásra szeretné építeni családja egzisztenciáját. "Az anyagi függetlenség az, ami garantálja a szellemi szabadságomat. Erre pedig a...

Forrás: 24.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
,,Jó gazdája lesz a földnek,, a műkörmös, a fitneszedző, csupa ,,rettentően hozzáértő, helybéli gazdálkodó,,!!! Hogy akadna meg a torkodon a szó hazug fűzfapoéta!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
adrenalink
@papa.49: Hiába no, én sem vagyok tökéletes! Majd pótlólag utánanézek.
papa.49
@adrenalink: Semmi gond elkerülte a figyelmed, spongyát rá...
adrenalink
@papa.49: Kösz, hogy felhívtad rá a szétszórt figyelmem!
zöldszem
Nem jól tudom,? Csak mezőgazdasági szakemberek vehetnek földet?
Ja és a Fideszesek !
A fitnesz lady nem, hogy unokát szülne Kövérnek!
lampa laz
Amolyan fittneszesen bukfencet, meg spárgát vet majd bele.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.