November 21-én, egy VI. kerületi megemlékezésen akarta az a két férfi megölni Orbán Viktort, akiket egy nappal korábban fogott el a TEKa Blikk értesülését azonban nem kommentálta Havasi Bertalan miniszterelnöki szóvivő.

A két férfi, M. Péter és R. Gyula autóját tervezett akció során november 20-án állította meg a TEK, a csomagtartóban fegyverek és lőszerek voltak. A hatóságok szerint egy másnapi, a kommunizmus áldozatairól megemlékezésen akarhatták használni őket, ahol Orbán is felszólalt. A megemlékezés helyszíne a VI. kerületi Derkovits Gyula Általános Iskola volt. A miniszterelnök programja megváltozott a az iskolai megemlékezés során, nem indult el gyalog a Terror Házához: a Blikk szerint a tervezett támadás miatt maradt ki Orbán programjából a kegyeleti séta.

A lap kérdéseire semmiféle választ nem adott Havasi Bertalan, a miniszterelnök szóvivője:

A miniszterelnök személyes biztonságával és védelmével kapcsolatban nem kommentálunk semmilyen információt.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Butautáló
Most ezzel heccelik a híveket! Basszus ezek úgy rángatnak egymillió magyart madzagon, ahogy akarják! Azok meg tapsolnak is hozzá! Agyrém!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
prielle
www.youtube.com/watch?v=bPjatYDHJKo
"...nem indult el gyalog a Terror Házához: a Blikk szerint a tervezett támadás miatt maradt ki Orbán programjából a kegyeleti séta."
Egy miniszterelnöknek nem kell bátornak lenni, TEK-re sincs szüksége, szerezzék be a kisfilmben látható ruhát, és bárhol megjelenhet, sétálhat, pávatáncot járhat...természetesen közpénzből, ahogyan szokták, de mégis olcsóbb lenne, mint a TEK fenntartása!
Vizual
És nem a migránsok voltak. Jól állunk. Saját merénylőink is vannak, akik egy kitárazva mennek a tervezett merénylet helyszinére. De ez olyan mint a citrom. Kicsi, savanyú de a miénk. És nagyon öregek ehhez.
kukac50
Tévedés az egész ! Orbánnak arra a Napra nem volt programja! Mese ez az egész habonnyal a tortán!
csa-csa
Gyurcsánnyal kapcsolatban is ennyire "terrorszakértenétek"?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.