Gyurcsány Ferenc levélben tesz feljelentést Polt Péter legfőbb ügyésznél, valamint bejelentést Domokos Lászlónál, az ÁSZ elnökénél tiltott pártfinanszírozás gyanúja miatt – írja közleményében a DK.

A Fidesz hónapok óta tiltott pártfinanszírozással vádolja az Európai Bizottságot. A kormányzati hangulatkeltésnek az adja az alapját, hogy a Gyurcsány Ferenc tulajdonában álló Altus Zrt. nemzetközi tender győzteseként immáron két megbízást is elnyert az Európai Bizottságtól. A kormányt nem zavarják olyan apróságok, hogy Gyurcsány Ferenc egyetlen Altusból származó forinttal sem támogatta a DK-t.

Más forrásból azonban igen: a pártelnök az idei évben hozzávetőleg 1,1 millió forinttal támogatta a DK-t, ebből 600 ezer forint a Magyar Országgyűléstől kapott képviselői fizetéséből, 500 ezer forint pedig egy, a Magyar Nemzet kiadóját érintő jogi vita lezárásaként kapott kártérítésből származik.

Gyurcsány feljelentette Kövér Lászlót, a Magyar Nemzetet és önmagát

Ha Gyurcsány Ferenc bárminemű törvényes bevételéből a DK-nak juttatott támogatása tiltott pártfinanszírozásnak minősül, akkor a Magyar Országgyűlés és a Magyar Nemzet kiadója – a pártelnököt orvul felhasználva – tiltott pártfinanszírozást követtek el.

Reméljük, hogy a hatóságok kíméletlen szigorral csapnak le a Magyar Nemzet kiadójára, valamint Kövér Lászlóra, az Országgyűlés elnökére, akik a DK-nak juttatott tiltott pártfinanszírozással fekélyes sebet ejtettek nemzetünk testén – írja Gréczy Zsolt, a DK szóvivője.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lópicigáspár
Hülyét csinál az egész fideszből (mondjuk nem nehéz) és ezek még csak észre sem veszik! :-)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kukac50
A Fidesz Gyurcsányozás nélkül szart sem ér!
Nem is tudnak úgy nyilatkozni,hogy ne Gyurcsányozzanak, vagy ne visszafelé mutogassanak.
papa.49
@kukac50: Csak már járnának úgy mint a Lót felesége!!!
Tele lenne a parlament, meg az ország SÓBÁLVÁNNYÁ MEREVEDETT FÜTYISZEKKEL, boldog nap lenne)))))))))))))
human
@Horizont: Ha el is utasítja a fideszes ügyészség, akkor is megéri, mert elég sokatmondó indokokkal szoktak elutasítani feljelentéseket. Mint például Matolcsynál, hogy nem fogtak fel a tudata, hogy törvényt sért. Annyira szép, mikor hülyeséggel próbálják megvédeni a védhetetlent.
human
@papa.49: Egy szoborparkot megnéznék én is a léhűtő, korrupt politikusokkal.
papa.49
@human: Én is, bár már ott lennének))))))))))
bencemacska
Egy bocsánatkérést mindenképpen ki tud eszközölni, amiatt a hülyeség miatt, hogy nem is őt támadták, hanem az EU-t.
A hülye fityiszes szerint (nem tudom ki találta ki!) az EU az Altus közbeiktatásával pénzeli a DK-t. Ha jól emlékszem valaki (talán lézerjani) emiatt ki is utazott Brüsszelbe reklamálni!!!-:))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok