Visszakapta autóflottáját Lagzi Lajcsi. A rendőrség persze nem jószántából adta vissza az áramlopással és vesztegetéssel meggyanúsított trombitás több tízmillió forintot érő autóit, egyszerűen nem volt más választása – írja a Blikk.

Azért volt kénytelen visszaadni autóit a rendőrség, mert nem az ő nevén voltak.

Visszakapta luxusautóit Lagzi Lajcsi

A Q7-es Audi, a Q5-ös Audi, és a Volkswagen Beetle összértéke egyébként megfelel annak az összegnek, amit az ELMŰ a házaspártól követel, vagyis nagyjából 30 millió forint. A legértékesebb darab a Q7-es terepjáró még szinte új, egyéves sincs.

Mint kiderült, a mulatós zenésznek papíron semmije sincs: a Boglárka Lakópark nem az ő nevén van, de a boldogasszonypusztai birtok sem. Éppen ezért a hatóságok képtelenek feltérképezni a hozzá köthető vagyonelemeket. Az ingatlanok, ahogy az autók is, cégek nevén vannak, amelyek között van offshore hátterű is, így nem sok esély van rá, hogy ezeken keresztül behajtják Lajcsi tartozásait.

Közben Lajcsiék birtokán visszakapcsolaták a közszolgáltatásokat, miután a zenész ügyvédje és a kárt szenvedett szolgáltatók megegyeztek – mondta a lapnak Fröhlich Krisztián védőügyvéd. Az autók visszaszolgáltatása szerinte természetes, mert azok nem képezik Galambos Lajos tulajdonát. Megerősítette: a birtokon ismét van áram, gáz és víz.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

alterego56
Na hát nagyjából így fog kinézni a nemzetvezető elszámoltatása is.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
karma1
Pedig mennyire szerettek volna fogast talalni Lajcsin... Hat, gyerekek, lehet, hogy nemcsak a fide$$ tanacsadoinak van esze, vagy tanacsadoi, de Lajcsinak is?

tre dolog ez, de ebbe talan ne megy tonkre a fityisz..:o)))
alterego56
Na hát nagyjából így fog kinézni a nemzetvezető elszámoltatása is.
satan
jó lenne ha kártérítést kifizetnék és kiengednék a börtönből.
tothjani
Azért kíváncsi vagyok melyik helyi kiskirály szülinapi zsúrján nem akart fellépni?
Persze ingyen, de számlát azért adnia kell mint városi rendezvény, hogy az elvtársak le tudjanak nyúlni némi közpénzt!
Nem mellékes ha Lajcsi egy városnak lopja az áramot akkor sem tud annyi kárt csinálni mint a Diktátor bármelyik talpnyalója.
wagabund
"...a mulatós zenésznek papíron semmije sincs:... ...a hatóságok képtelenek feltérképezni a hozzá köthető vagyonelemeket."...

aha... asszem ezért mutatja fel a középső ujjacskáját kaján mosollyal...
papa.49
@wagabund: Miért, nincs igaza, mi van a hazugovics nevén semmi akkor???
Knapp75
Azért jellemzően az tüntet el a saját nevéről mindent, aki sejti, hogy egyszer kopogtatnak majd nála.
KERKA
@Horizont: Én is! Nem az a Robin Hood fajta, aki elveszi a gazdagoktól, hogy a szegényeknek adja. Semmi sincs a nevén, azért ez egy kissé furcsa, nem?
KERKA
@Horizont: ezt nevezik dörzsölt intelligens bűnözőnek, aki ésszel kigondol mindent előre, de egyszer majd lesz egy banánhéj, amin elcsúszik. Remélem.
karma1
Csak nagyon halkan merem megkerdezni,: hogy kaphatta vissza Lajcsi az "autoit", ha egyszer nem az o, hanem mondjuk Kiss Csaba kisujszallasi lakos a tulajdonosa az autonak? Ha en vagyok a rendorseg helyeben, akkor azert megnezem, kie is a papirok szerint az "o'to', es annak adom vissza. Ha viszont uzleti celokra hasznalta oket (MINDET???), akkor viszont addig nem adnam vissza, mig a helyzet vegleg nem tisztazodik. (En ettol fuggetlenul Lajcsival vagyok, mert latszik, hogy valakik nagyon bele akarjak kavarni ot a lekvarba...)
nezelodo
Ez a Lajcsi akár vezető fideszes nyalonc is lehetne, hiszen ahogy azok is szinte segélyre szorulnak, aminek a folyósítására a templom egerét kényszerítik. Szóval a recept ugyanaz amit szegény dakota társaság követ, strómanok, kijáró emberek hada nyeri, nyeli a pénzt, aztán végül csak meglesznek azok a "komcsik" akik ellopták pl a tizenkét ÁG-ot, pl a Simlicska. Jaj istenem csak nehogy összevesszen az asszonnyal is a vezér, mert ha First Lady is kitálal bosszúból, mi lesz? Nem szabad, hogy egy álomvilág roskadjon össze a nyaloncok, és potyalesők lelkében!
eszegfu
Jogilag: ami nincs Lajcsi nevén, az nem is az övé... de csak ugy kérdezem: ha válás esetén osztozni kellene, akkor ez is "közös" vagyon... nem? A másik -- ami nekem szintén érthetetlen -- kérdésem meg az: a feleség keresete "igazolja", hogy a nettójából azt a bizonyos "birtokot" képes volt megvenni, vagy felépiteni?! Szinte teljesen biztos vagyok benne, hogy minden ingatlant és ingóságot Lajcsi keresetéből vettek.
Lepényleső
Mindenek előtt,ha belépett volna a pártba,megmaradt volna a szabadsága - is?
kerekkocka
Tele van a böri udvara lajcsikocsikkal??? mert csak így kaphatta vissza, ha odavitték :)
dr. prédikátor
Ne védjétek ezt a szélhámost, van egy két történetem a "nemzet zenészéről"!!!Nem olyan hófehér ő ahogy azt előadja!!!
KisGenyo2
Nálunk a soron, a rendszám nélküli szakadt ladákat sem tudják elvenni a moréktól, mert nem az övék, lehet nincs is tulajdonos, de ha van is, a bejelentett lakhelyén max. egy romot találnak...
Ki is állnak inkább a főútra traffizni!
XD
egyvandor
Jó autót választott nem látja ha piszkos a teteje, :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.